Ads Top

Survivor - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η ανάρτηση όλο νόημα Ευρυδίκης για τις φήμες στο παιχνίδι - «Το ξέρουν όλοι εκτός από...»


Δείτε τι της απάντησε η Ελευθερία Ελευθερίου - Δείτε τι έγραψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου..

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα η φήμη ότι μετά τον χωρισμό της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θέλει να μπει Survivor, αφού ο λόγος που είχε αρνηθεί αρχικά την πρόταση της παραγωγής ήταν το γεγονός ότι δεν ήθελε να αφήσει πάλι τον σύντροφό της για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως πέρσι.




Ωστόσο, τώρα που και η ίδια επιβεβαίωσε σε δηλώσεις της ότι έχει χωρίσει και ότι έχει έρθει σε επαφές με την παραγωγή, φούντωσε η σχετική φημολογία, ενώ την Πέμπτη (26/1) η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στον αέρα του Happy Day ότι, σύμφωνα με πηγές της, τόσο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου όσο και η Ελευθερία Ελευθερίου θα μπουν στο Survivor All Star την ερχόμενη Δευτέρα (30/1).

Παράλληλα, με αγωνία περιμένουμε το νέο επεισόδιο της Κυριακής (29/01) στο Survivor All Star καθώς όπως βλέπουμε στο trailer «μαχαίρια» βγαίνουν στο συμβούλιο ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Ηλία Γκότση.




«Το ξέρουν όλοι εκτός από τον κερατά» - Σούσουρο με την ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και το σχόλιο «φωτιά» της Ελευθερίας Ελευθερίου



Από πλευράς της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θέλησε να διασκεδάσει - μέσω social media - τις φήμες γύρω από την πιθανή ημερομηνία αναχώρησης της για τον Άγιο Δομίνικο και την είσοδό της στο παιχνίδι, γράφοντας στο προφίλ της στο Twitter:



«Διαβάζω ότι φεύγω αύριο, μετά διαβάζω ότι φεύγω σε 3 ημέρες. Εγώ δεν ξέρω τίποτα πάλι. Μου θυμίζει το κέρατο! Το ξέρουν όλοι εκτός από τον κερατά», συνοδεύοντας την ανάρτησή της.

Μάλιστα, στο tweet της απάντησε η Ελευθερία Ελευθερίου με emoji γέλιου που έγινε η αφορμή να σχολιάσει στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου «Βιάζονται να μας διώξουν».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.