Ads Top

Survivor - Βρισηίδα Ανδριώτου: Η τελευταία επικοινωνία Βρισηίδας-Ευρυδίκης Παπαδοπούλου - «Είμαι χάλια, μας παίρνουν τα κινητά...»


Δείτε τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξαν Βρισηίδα Ανδριώτου και Ευρυδίκη Παπαδόπουλου.. Τι ήταν το τελευταίο πράγμα που της έγραψε η Βρισηίδα..

Ένα 24ωρο έχει περάσει από την στιγμή που οι παίκτες που θα δούμε στο Survivor All Star αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο, καθώς το ριάλιτι επιβίωσης κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8/1. Οι καλύτεροι παίκτες όλων των κύκλων που προβλήθηκαν στον ΣΚΑΪ, έφυγαν για Άγιο Δομίνικο, εκεί όπου η ζωή τους άλλαξε για πάντα.




Μεταξύ αυτών και η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία θα λάβει μέρος για δεύτερη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης, αυτή τη φορά όμως θα έχει και στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Σπύρο Μαρτίκα.

Το ξημερώματα της Τετάρτης 4/1 η Βρισηίδα Ανδριώτου, ήθελε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη της φίλη, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, καθώς έφτασε η στιγμή που η παραγωγή θα πάρει τα τηλέφωνα των παικτών.



«Πέφτω να κοιμηθώ, κοιμάσαι εσύ τέτοια ώρα, αλλά τώρα θα μας πάρουν τα κινητά. Σ΄ αγαπώ πολύ. Μας παίρνουν κινητά, είμαι χάλια. Θα σε σκέφτομαι στα δύσκολα για θα θυμάμαι το χαμόγελό σου και την φωνούλα σου, που όλο μου έφτιαχνες τη διάθεση. Φιλάκια πολλά ψυχούλα μου, θα τα πούμε σε επικοινωνία ή από κοντά όταν βγω. Καληνύχτα. Βασικά για εσένα καλή σου μέρα», ήταν το τελευταίο μήνυμα της Βρισηίδας Ανδριώτου. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δημοσιοποίησε τη συνομιλία τους γράφοντας: «Μέχρι την επόμενη φορά»



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.