Ads Top

Survivor - Καρολίνα Καλύβα: Το βλέμμα Καρολίνας πριν την ανακοίνωση Λιανού στο συμβούλιο (vid)


Δεν το παρατήρησε σχεδόν κανείς - Δείτε τι έκανε, φάνηκε 3 φορές στην καμέρα του ΣΚΑΪ λίγο πριν ο Λιανός ανακοινώσει την αποχώρηση της..

Ημέρα συμβουλίου και συγκεκριμένα ημέρας αποχώρησης ήταν το βράδυ της Τετάρτης 25/1 στο survivor all star με την Καρολίνα Καλύβα να κρίνεται λιγότερο αγαπητή στον κόσμο και εν τέλει να φεύγει.




Η παίκτρια απασχόλησε έντονα τα μέσα τελευταία, καθώς η κίνηση της να απομονωθεί στην καλύβα μέσα στη ζούγκλα και να φλερτάρει με το Μάριο Πρίαμο, ενώ στην έξω ζωή της έχει σχέση φαίνεται πως δεν άρεσε στον κόσμο.

Αν και σύντομα λοιπόν η παίκτρια αποτελεί πλέον παρελθόν από το παιχνίδι και έτσι όλοι περιμένουν τις δηλώσεις της σχετικά με όλα αυτά, που βλέπουμε να λέγονται για εκείνη, καθώς για την ώρα η μόνη, που την έχει υπερασπιστεί είναι η μητέρα της.




Το βλέμμα της Καρολίνας την ώρα της αποχώρησής της από το Survivor all star



Αυτό ωστόσο, που έχει σχολιαστεί έντονα σχετικά με τη στιγμή της αποχώρησης της Καρολίνας και συγκεκριμένα την Πέμπτη 26/1 από το Πρωινό μας είναι το βλέμμα της κοπέλας την ώρα, που αντιλήφθηκε πως αποχωρεί.



Πιο αναλυτικά, η κάμερα την έπιασε να ψάχνε με τα μάτια της και να εστιάζει στην αντίπαλη ομάδα και μάλιστα στο Μάριο Πρίαμο, με τον οποίο είχε έρθει κοντά. Από τη μεριά του ο Πρίαμος όχι μόνο δεν την κοίταξε, αλλά έδειξε με τη στάση του μια σχετική απάθεια.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.