Ads Top

«Αυτό που με στεναχωρεί είναι...» - Το πρόβλημα υγείας Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά την επιστροφή της από το Survivor (vid)


Το αποκάλυψε η ίδια η Ευρυδίκη - Τα πρώτα λόγια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά την επιστροφή στο άδειο σπίτι της στην Αθήνα στους διαδικτυακούς της φίλους..

Τα πρώτα λόγια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά την επιστροφή στο σπίτι της από το Survivor All Star




Την Παρασκευή 20/1 έφτασε στην Ελλάδα και τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο σπίτι της. 

Έτσι, λοιπόν, το Σάββατο 21/1 αποφάσισε να μιλήσει λίγο πιο προσωπικά με τους πιστούς της ακόλουθους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και προχώρησε σε πολλές αποκαλύψεις για το παιχνίδι και τα συναισθήματά της για όλο αυτό το ταξίδι.

«Παιδιά, η φωνή μου έχει κλείσει. Είμαι εδώ, γύρισα. Ευχαριστώ πολύ για τα άπειρα μηνύματα που μου έχετε στείλει. Δεν έχω προλάβει να απαντήσω, θα το κάνω. Δεν έχω λόγια. Ήταν μία εμπειρία σύντομη αυτή τη φορά. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, όλα έχουν τον σκοπό τους.



Γύρισα στην οικογένεια μου, στους φίλους μου, στη ζωή μου. Επέστρεψα πιο δυνατή, γεμάτη αγάπη. Δεν έχω Twitter αλλά τα μηνύματα που μου στέλνουν οι φίλοι μου…Σας ευχαριστώ πολύ, το εκτιμώ! Για μένα όλα αυτά που γράφονται και γράφετε είναι πολύ σημαντικά και με γεμίζουν πραγματικά στην καρδιά. Κατάφερα μέσα σε δύο βδομάδες να γυρίσω με παράσημα. Αυτό που με στεναχωρεί είναι που γύρισα στον χειμώνα. Πρόλαβα να μαυρίσω λίγο», είπε χαρακτηριστικά και γέμισε με μηνύματα.



  Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.