Ads Top

Survivor - Γιώργος Κόρομι: Ο Κόρομι έφτασε στον Άγιο Δομίνικο - Πότε μπαίνει (vid)


Πότε μπαίνει στο Survivor All Star ο Γιώργος Κόρομι - Όλα τα δεδομένα

Στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και τη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα μίλησε ο Δημήτρης Στρέπκος ο οποίος μεταξύ άλλων πρόδωσε πως ο καλός του φίλος, Γιώργος Κόρομι βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star.




Πριν μερικές μέρες είχε γίνει πως μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, πως θα μπουν νέοι παίκτες στην πορεία και ήδη έχουν διαρρεύσει τα ονόματά τους. Κάποιους από αυτούς τους περιμέναμε και άλλους όχι, μιας και ορισμένοι επέμεναν μέχρι και την τελευταία στιγμή πως δεν έχουν δεχθεί κάποια πρόταση για το σόου.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κόρομι, τον Πάνο Θεοδώρου, τον Άρη Σοϊλέδη, την Σοφιάνα Αβραμάκη, την Χριστίνα Κεφαλά και την Ροδάνθη Καπαρού.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Στρέπκου για τον Κόρομι:



«Ξέρω ότι έχει φύγει ο Γιώργος Κόρομι, αυτό το ξέρω σίγουρα. Αυτό. Δεν ξέρω όμως πότε θα τον βάλουν στο παιχνίδι σε κρατάνε στο ξενοδοχείο και περιμένεις. Η κοπέλα του, η Τίνα είναι μουρλοκομείο και αυτή και δεν έχει πρόβλημα που έφυγε και πάλι. Έχει το σκυλί, τις δουλειές, μια χαρά είναι. Επίσης, τον προέτρεψε να ξαναπάει»

Δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος Κόρομι θα μπορούσε να κερδίσει το Survivor All Star. Θεωρώ πως είναι θέμα καθαρά επικοινωνιακό και είναι θέμα πόσο καλός παίκτης είσαι. Ο Γιώργος είναι ένα πολύ αληθινό πλάσμα και δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει αυτά τα δημοσιοσχετίστικα του Survivor All Star.



Στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks ο Στέλος είναι φίλος, υπέροχο πλάσμα και ξέρει τέλεια την δουλειά. 

Οι άλλοι δύο είναι υπέροχα πλάσματα αλλά… GNTM», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Στρέπκος.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.