Ads Top

«Ο Βασάλος θα μπει με καινούρια κοπέλα στο Survivor!» - Ο Τριαντάφυλλος ρίχνει βόμβα πριν την πρεμιέρα (vid)


Τι αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος για Βασάλο-Βαλαβάνη λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor All Star..

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα από τα πιο δυνατά "χαρτιά" του Survivor, ωστόσο έχει αποκαλύψει πως δεν θα βρίσκεται στο All Star Game, παρόλο που είχε πραγματοποιήσει ήδη πολλά ραντεβού με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και την παραγωγή, με τον ίδιο να δείχνει δυσαρεστημένος με την αμοιβή που θα έπαιρνε σε περίπτωση που θα έμπαινε στο παιχνίδι.




Στην αρχή προσπαθούσε να αποφύγει να δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση, αλλά η Φαίη Σκορδά επέμενε να μάθει ποια είναι τα πραγματικά του σχέδια.


Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για τον Βασάλο και την Βαλάβανη



«Εγώ βλέπω ότι θα πάει ο Γεωργιάδης στο Survivor του χρόνου γιατί κάνει προπόνηση καλή», είπε αρχικά με χιούμορ ο ίδιος.

«Γιατί δεν απαντάς;», του είπε τότε η Φαίη Σκορδά, με εκείνον να απαντά: «Παιδιά εγώ δεν θα πάω Survivor», ενώ όσον αφορά τις φήμες που θέλουν τον ίδιο να ζητά το τριπλάσιο ποσό από εκείνο που δίνει η παραγωγή του Ατζούν στους υπόλοιπους παίκτες, είπε: «Αυτό δεν ισχύει. Είναι κάποια άλλα πράγματα στη μέση. Είναι κάποια πράγματα με συμβόλαια που έχω για τραγούδι και τα λοιπά. Θα πάω Αυστραλία τώρα κοντά. Είμαι κλεισμένος τις γιορτές».



Τότε, η παρουσιάστρια ανέφερε πως έχει ακούσει ότι αν μπει στο ριάλιτι, αυτό θα συμβεί από τον Φλεβάρη και μετά και συνέχισε να τον ρωτάει αν και τότε έχει συναυλίες: «Αν πήγαινα, θα σας το έλεγα. Αλήθεια σας λέω. Το παιδί μου μου λέει να μην πάω και μου το χτυπάει συνέχεια όμως. Μου λέει "μπαμπά καλές γιορτές, φέτος θα κάνουμε παρέα"», δήλωσε και έκλεισε λέγοντας πως κατά 99,9% δεν θα πάει στον Άγιο Δομίνικο.

Τώρα που οι παίκτες βρίσκονται μία ανάσα πριν ξεκινήσουν να αγωνίζονται, ο ίδιος μίλησε στην Super Κατερίνα την Τετάρτη 4/1 και αναφέρθηκε στα πρόσωπα που πλαισιώνουν το σόου, επικεντρώνοντας την συζήτηση στα ζευγάρια που θα βρίσκονται στον άγιο Δομίνικο το επόμενο διάστημα.

Κατά τη γνώμη του, τα περισσότερα από αυτά είναι στημένα και θεωρεί πως αληθινά είναι μόνο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη, αλλά και η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα. 


Όταν ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, απάντησε: «Πάμε παρακάτω» και στη συνέχεια είπε: «Ο Βασάλος θα μπει με κάποια άλλη σαν ζευγάρι».
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.