Ads Top

Survivor - Βρισηίδα Ανδριώτου: Το πρόβλημα υγείας, η οικειοθελής αποχώρηση και τα σχόλια στο Twitter


Αυτή είναι η αλήθεια - Πώς οδηγήθηκε η Βρισηίδα στην οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor All Star - Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που έχει
To 26χρονο μοντέλο αποχώρησε από το reality επιβίωσης πολύ γρήγορα καθώς δεν συμπλήρωσε ούτε μια εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο. 




Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας της Βρισηίδας Ανδριώτου


Πριν λίγες ώρες ο PR manager, Νεκτάριος Σκαμνάκης μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και αποκάλυψε πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το 26χρονο μοντέλο δεν σχετίζεται με τον αυχένα της αλλά με αρρυθμίες που εμφάνισε, οι οποίες καθιστούν υποχρεωτική την επιστροφή της στην Ελλάδα.



Η Βρισηίδα αποχώρησε από το Survivor All Star


Η αποκάλυψη ήρθε το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας», όπου αναφέρθηκε πως μία παίκτρια του Survivor All Star ζήτησε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο λίγες μόλις ώρες μετά από το πρώτο επεισόδιο χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται το όνομά της.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν ο πρώτος που κατονόμασε την παίκτρια on air το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ενώ και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανέφερε πως είναι η Βρισηίδα αυτή που επιστρέφει στην Αθήνα.



Τα σχόλια στο Τwitter




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.