Ads Top

Survivor - Μάριος Πρίαμος: Το Twitter παίρνει θέση και ξεσπάει στο ειδύλλιο Μάριου - Καρολίνας (pics)


Χαμός στο Twitter μετά το trailer που αποκαλύπτει την σχέση Μάριου Πρίαμου - Καρολίνας
Η αναπάντεχη αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor All Star και το γεγονός πως στο παιχνίδι παρέμεινε η έτερη γυναίκα υποψήφια, Καρολίνα Ζακλίν, έκανε το Twitter να απορήσει.




Η απορία των τουιτεράδων φαίνεται πως λύθηκε από το νέο τρέιλερ για το All Star Survivor, μιας και αποκαλύφθηκε ένα νέο ζευγάρι που καταπάτησε τους κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Μάριος Πρίαμος από τους κόκκινους και η Καρολίνα Ζακλίν από τους μπλε, πιάστηκαν από τον φακό να συναντιούνται κρυφά στη ζούγκλα και να έχουν έρθει πολύ πολύ κοντά.



Καταπέλτης του νέου love story ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος είπε: «Βλέπω δύο συγκεκριμένους παίκτες να κινούνται καθημερινά μέσα από τη ζούγκλα. Δεν πεινάμε τσάμπα εδώ, ούτε άλλη εκπομπή ερωτικού περιεχομένου παίζουμε» ενώ ο Νίκος Μπάρτζης μιλώντας στην κάμερα αναρωτιέται:

«Γιατί χάνονται συγκεκριμένη ώρα με το που πέφτει ο ήλιος»..

Οι μυστικές συναντήσεις των δύο παικτών όμως δεν περνούν απαρατήρητες και ο Γιώργος Λιανός ήταν εκείνος που στο συμβούλιο του νησιού που θα δούμε, προειδοποιεί τους δύο παίκτες για το τι θα συμβεί αν θα σπάσουν ξανά τους κανόνες.

















Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.