Ads Top

Survivor - Άρης Σοϊλέδης: Καβγάς Σοϊλέδη στο Twitter για το All Star Survivor (pics)


Δείτε τι έγραψε χθες το βράδυ ο Άρης Σοϊλέδης, πώς απάντησε σε ένα σχόλιο όταν του επιτέθηκε.. Γιατί «εξαφάνισε» τα σχόλια από το Instagram..

Έστειλε το μήνυμα του και απάντησε σε όσους τον… κράζουν για το περσινό παιχνίδι και σε όσους αμφισβητούν πως ήταν ο καλύτερος παίκτης. Τι περιμένει από Ατζούν;




Ο Άρης Σοϊλέδης μπορεί να μην κέρδισε το περσινό Survivor, καθώς στο φινάλε έχασε την… εύνοια του κόσμου και οι τηλεθεατές ψήφισαν για νικητή στον τελικό τον Στάθη Σχίζα, όμως από πάρα πολλούς θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους παίκτες αγωνιστικά του παιχνιδιού.

Πολλοί μάλιστα τον συγκρίνουν και με τον Γιώργο Αγγελόπουλου, ενώ δεδομένα θα βρισκόταν και στο All Star, αν ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν τον… τιμωρούσε για την «απερισκεψία» του πέρυσι, να χρησιμοποιήσει κινητό μέσα στο παιχνίδι.



Ο Σοϊλέδης πάντως παρακολουθεί το φετινό παιχνίδι και μέσω twitter πέταξε την… μπηχτή του το βράδυ της Τρίτης, απαντώντας σε όσους αμφισβητούν τις περσινές του νίκες στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, απάντησε και σε σχόλια, ενώ το γεγονός ότι δεν το ανέβασε στο Instagram που έχει περισσότερους followers αλλά στο twitter, δείχνει πως δεν ήθελε να… προκαλέσει την παραγωγή. Ίσως περιμένει μία δεύτερη ευκαιρία για να μπει ξανά στο αεροπλάνο.

Ιδού τι έγραψε:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.