Ads Top

Survivor Trailer 18/1: Ξέσπασμα Μαρτίκα για Σταυρούλα - «Θεωρείς έτσι θα κρατηθείς στο παιχνίδι;» (vid)


Απίστευτο ξέσπασμα και...αποκαλύψεις από τον Σπύρο Μαρτίκα για το πως η Σταυρούλα προσπαθεί να παραμείνει στο παιχνίδι..
Μπλε και κόκκινοι εμφανίζονται άνω-κάτω και στο αποψινό επεισόδιο με αφορμή τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση και τα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο.




Ο Σπύρος Μαρτίκας έπειτα από την απίστευτη έκρηξή του εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, με την «κλίκα των 5» όπως ο ίδιος χαρακτηρίζει, να… ρίχνει τα καρφιά της.

«Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να παίζει, να ανάβει σπίθες» αναφέρει χαρακτηριστικά η Ευριδίκη, με τη Σταυρούλα να συμπληρώνει λέγοντας: «Τόση κακία; Τόσα απωθημένα; Δεν ξέρω τι έχει πια μέσα του, απλά να πει άσχημα λόγια».



Από τη μεριά του, ο 45χρονος φαρμακοποιός απάντησε… αναλόγως, τονίζοντας: «Θεωρείς ότι κουνώντας τα μπατζάκια σου σε κάποια μεγάλα ονόματα εδώ μέσα, θα κρατηθείς σε αυτό το παιχνίδι».

Από ‘κει και πέρα, στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης για να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από το trailer που κυκλοφόρησε ο ΣΚΑΪ οι παίκτες θα μας χαρίσουν πολλές στιγμές γέλιου, με τις… χορευτικές κινήσεις που θα κάνουν εξαιτίας της ζάλης.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.