Ads Top

«Αυτό δεν είναι Survivor, αυτό είναι...» - Ο Τριαντάφυλλος "τελειώνει" το Survivor All Star μετά το σκάνδαλο με το κινητό


Ο Τριαντάφυλλος δεν μάσησε τα λόγια του και λέει τα πράγματα όπως πραγματικά είναι..

Τεράστιο σκάνδαλο ξέσπασε στο Survivor All Star και για τις περισσότερες λεπτομέρειες θα ενημερωθούμε στο σημερινό 31/1 επεισόδιο από τους παίκτες της Διάσημης ομάδας. 




Το γεγονός πως η Ασημίνα κατηγορείται πως πιάστηκε στην ζούγκλα με κινητό στο χέρι έφερε την οργή ειδικά των Μαχητών που θα δούμε να αποχωρούν από το συμβούλιο του νησιού - δείτε το trailer.

Βέβαια, δεν ήταν μόνη της, καθώς μια συμπαίκτρια της βρισκόταν στο πλευρό της και όπως φαίνεται επικοινώνησε και εκείνη με πρόσωπα πίσω στην Ελλάδα - δείτε ποια είναι.




Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου για το Survivor All Star



Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν που παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο για να σχολιάζει, δεν γινόταν να μην κάνει ανάρτηση και να μιλήσει για το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει και ήδη συζητιέται παντού.

Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε «Αυτό δεν είναι το survivor αυτό είναι το ΟΤΕ!! Για να δούμε θα φύγουν;; Εμ για αυτό ξενέρωσε ο κόσμος».



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.