Ads Top

Survivor Spoiler 8/1: Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Ανατροπή! Έχουμε αγώνισμα ασυλίας και υποψήφιο προς αποχώρηση από το πρώτο επεισόδιο.. Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες..

H πρεμιέρα του Survivor All Star πρόκειται να είναι ανατρεπτική αύριο Κυριακή 8/1. 




Θα παρακολουθήσουμε σύμφωνα με το trailer τους παίκτες να κάνουν πάρτι και αμέσως μετά να πέφτουν στους στίβους μάχης για την επιβίωση τους.

Στην μεγάλη πρεμιέρα λοιπόν, θα δούμε το αγώνισμα επάθλου ενώ στη συνέχεια και το αγώνισμα της ασυλίας το οποίο θα βγάλει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, με την ψηφοφορία να είναι θρίλερ, αφού θα γίνει βάση αυτών που είδαν σε έναν μόνο αγώνα αλλά και τα όσα έχουν δει στους προηγούμενους κύκλους.



Δείτε και ποια λέγεται πως είναι η πρώτη παίκτρια που θα μπει πρώτη πρώτη στη συνέχεια του παιχνιδιού.


Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor All Star



Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, οι δυο ομάδες θα πέσουν στο στίβο μάχη αρχικά για το έπαθλο επιβίωσης! Ποιο είναι αυτό; Η φωτιά στις παραλίες τους. Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει την ζεστασιά και το ζεστό φαγητό, ενώ η ομάδα που θα χάσει δυστυχώς θα έχει μόνο μια προσπάθεια για να ανάψει φωτιά.

Οι παίκτες της χαμένης ομάδας συγκεκριμένα, θα ψηφίσουν έναν παίκτη ο οποίος θα προσπαθήσει να την ανάψει, αν όμως δεν τα καταφέρει θα μείνουν στο κρύο και χωρίς φαγητό παρά μόνο καρύδες.

Στην συνέχεια οι παίκτες θα πέσουν στο στίβο μάχης για την ασυλία. Οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για όλα αφού κανείς δεν θέλει να φύγει από την πρώτη εβδομάδα.



Στην πρεμιέρα θα γίνει το πρώτο συμβούλιο ψηφοφορίας όπου θα αναδειχθεί ένας παίκτης, ενώ η ψηφοφορία θα ανοίξει την Τρίτη, μετά κι από τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, ο οποίος θα γίνει τη Δευτέρα 10/1.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.