Ads Top

Survivor Spoiler 8/1: Αλλάζουν όλα! Πόσοι θα είναι υποψήφιοι, τι γίνεται με ατομική ασυλία (vid)


Τι ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός - Πόσοι θα είναι υποψήφιοι, η μεγάλη διαφορά με το All Star Τουρκίας και τις ατομικές ασυλίες..

Το Survivor All Star είναι πλέον γεγονός και πλέον αρχίζουμε να μαθαίνουμε τις αλλαγές που θα δούμε. Μέχρι στιγμής στο κομμάτι της αποχώρησης έχουμε δει σχεδόν πάντα να έχουμε ατομική ασυλία. 




Αυτή τη φορά ο έξτρα υποψήφιος θα βγαίνει από τις χαμένες ασυλίες στο Survivor. Τι θα ισχύσει ακριβώς φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση σας έχουμε ήδη ενημερώσει ποιος θα είναι. Αν θυμάστε αφήσαμε κάποιο υπονοούμενο σε ότι έχει να κάνει με τον αριθμό των υποψηφίων προς αποχώρηση. Υπήρχε το σενάριο για τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση από τα συμβούλια, συν άλλους τρεις από όσους θα κερδίζουν την ατομική ασυλία.



Αυτό το είχαμε δει στο τουρκικό All Star, αλλά στο ελληνικό θα ισχύσουν άλλα ήδη και έθιμα. Η ομάδα που θα χάσει δύο από τις τρεις ασυλίες θα δίνει έναν ακόμα υποψήφιοι. Με άλλα λόγια θα φτάσουμε τους τέσσερις κάθε εβδομάδα, από τις ασυλίες Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη. Ατομική ασυλία δεν θα υπάρχει όπως όλα δείχνουν.


Survivor All Star – Όσα είπε ο Γιώργος Λιανός για τις ασυλίες



Τουλάχιστον αυτά ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός πριν την έναρξη του πρώτου αγωνίσματος. 

Από εκεί και πέρα μένει να φανεί στην πράξη τι σημαίνει η ατάκα που είπε ο παρουσιαστής του Survivor All Star. 



Και επίσης τι θα γίνει σε περιπτώσεις ισοψηφίας, αλλά κυρίως τι θα συμβεί αν χάσει μία ομάδα και τις τρεις ασυλίες!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.