Ads Top

Survivor Spoiler 7/1: Ο «καβγάς» Βρισηίδας-Μαρτίκα στο πάρτι υποδοχής (vid)


Τι συνέβη με το...καλημέρα για το ζευγάρι που είναι σίγουρο ότι θα απασχολήσει πολύ στο Survivor All Star..

Το Survivor All Star έρχεται και... μας υπόσχεται πολλά για την νέα σεζόν, με την πρεμιέρα να πραγματοποιείται την Κυριακή (8/1) και τα γυρίσματα να έχουν αρχίσει, όπως μας έδειξε και το εντυπωσιακό trailer.




Συγκεκριμένα, όπως είδαμε το πρωί της Παρασκευής 6/1 στην εκπομπή Πρωινό Μας του ΣΚΑΪ, τα «αστέρια» του Άγιου Δομίνικου στολίστηκαν, έβαλαν τα καλά τους και έδωσαν το παρών στο πάρτι υποδοχής που έγινε στην παραλία και στο οποία μάλιστα έφτασαν με σκάφη, ενώ τους είχαν στρώσει μέχρι και κόκκινο χαλί.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, οι παίκτες θα χωριστούν σε Κόκκινους και Μπλε και θα έχει πολλά ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με τα ζευγάρια του Survivor καθώς είναι σίγουρο πως θα είναι αντίπαλοι. Μάλιστα, στην εκπομπή έγινε γνωστό και το πρώτο αγώνισμα και το έπαθλο της νικήτριας ομάδας.




Survivor All Star: Η πρεμιέρα και ο... καβγάς του ζεύγους



Συγκεκριμένα, οι δυο ομάδες θα πέσουν στο στίβο μάχης για να κερδίσουν την πολυπόθητη φωτιά στις παραλίες τους και μάλιστα η ομάδα που θα χάσει θα έχει μόνο μια προσπάθεια για να ανάψει φωτιά, ψηφίζοντας μάλιστα έναν συγκεκριμένο παίκτη για να το επιχειρήσει.



Μάλιστα, φαίνεται πως με το καλημέρα σας έχουν ήδη σημειωθεί και μερικές εντάσεις, με πρωταγωνιστές τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου. Όπως ειπώθηκε, συγκεκριμένα, στην εκπομπή, το ερωτευμένο ζευγάρι ένιωσε παραγκωνισμένο στο πάρτι υποδοχής και αρκετά περιορισμένο, με την Βρισηίδα μάλιστα να κάνει λόγο για.. αρνητικά vibes, με αποτέλεσμα την περισσότερη ώρα να είναι οι δυο τους κι όχι μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.