Ads Top

Survivor Spoiler 6/1: Αυτή η ομάδα φτάνει μια ανάσα από την «διάλυση» (vid)


Άνω κάτω όλοι στην παραλία - Δείτε τι θα συμβεί μετά το πρώτο αγώνισμα..

Το νέο Survivor έρχεται και θα είναι μια... σπέσιαλ, All Star έκδοση που θα μας συναρπάσσει, ξεκινώντας από την Κυριακή (8/1) με τη μεγάλη πρεμιέρα.




Το ριάλιτι επιβίωσης έρχεται στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με το εντυπωσιακό trailer να μας βάζει ήδη... στο πνεύμα, αλλά οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ. Πολύ νωρίς, μάλιστα, στο πρώτο επεισόδιο φαίνεται πως μια ομάδα αναμένεται να βιώσει εξαιρετικά δύσκολες στιγμές.


Survivor All Star: Το πρώτο έπαθλο που θα φέρει... απόγνωση στη μια παραλία





Όπως αποκαλύπτει η εκπομπή «Πρωινό μας», η πρώτη κιόλας δοκιμασία στο Survivor All Star αναμένεται να φέρει δυσκολίες στη μία παραλία. Κι αυτό, επειδή το έπαθλο θα αφορά την φωτιά, με την νικήτρια ομάδα να παίρνει όλα τα σύνεργα, σε έναν αγώνα που θα «σπάσει καρδιές», ειδικά στα γυναικεία ματσαρίσματα.

Το πρόβλημα με την ηττημένη ομάδα δεν είναι μόνο, ότι δε θα έχει τα σύνεργα. Συγκεκριμένα, θα έχει μετά την ήττα της μία μόνο ευκαιρία να ανάψει φωτιά και θα την επωμιστεί ένας παίκτης, που θα επιλεγεί, ώστε να μη μείνουν χωρίς το πιο απαραίτητο εργαλείο, τόσο για τη θέρμανση στην καλύβα όσο και για το φαγητό.



Γίνεται, επομένως, κατανοητό πως, αν δεν ανάψει η φωτιά στη μία και μοναδική αυτή ευκαιρία, η κατάσταση ήδη θα δυσκολέψει πολύ στη μία παραλία και οι κόντρες δε θα αργήσουν να έρθουν, δημιουργώντας πολύ αντίξοες συνθήκες επιβίωσης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.