Ads Top

Survivor Spoiler 29/1: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Ποιοι χάνουν σήμερα - Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή, ποιον ψηφίζουν προς αποχώρηση..
Το Survivor All Star μπαίνει πλέον στα πέντε επεισόδια της εβδομάδας. Αυτό που δεν αλλάζει όμως στο πρόγραμμα του Survivor είναι πως η πρώτη μέρα το μενού έχει ασυλία και υποψήφιους προς αποχώρηση. 




Η αρχική εκτίμηση για το ποια ομάδα έχει το προβάδισμα για την 1η ασυλία βγαίνει αληθινή. Η κόκκινη ομάδα είναι αυτή που κερδίζει την πρώτη ασυλία στην 4η εβδομάδα του Survivor All Star. Πρόκειται για οριστικό Survivor spoiler. Επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπό μας από τον Άγιο Δομίνικο και η απόφαση ήταν οριστική και δεδομένη.

Το συνολικό σκορ ανάμεσα στις δύο ομάδες θα πάει στο 8-5 υπέρ των Διασήμων. Οι κόκκινοι θα ξεκινήσουν για μία ακόμα εβδομάδα με δική τους την πρώτη ασυλία και το πρώτο έπαθλο φαγητού. Το ερώτημα είναι τι θα γίνει στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Σπύρος Μαρτίκας κάνει επίθεση στον Ηλία Γκότση. Διότι, ο τα τελευταίος παίζει με αδύναμους παίκτες.




Survivor spoiler 29/1: Ποια τα φαβορί για υποψήφιοι;



Πάντα σε μία υποψηφιότητα παίζει ρόλο και οι επιδόσεις εκείνης της ημέρας. Με άλλα λόγια, το τι γίνεται στο αγώνισμα εκείνη τη μέρα. Ποιος είναι σε καλύτερη μέρα και πάει λέγοντας.

Οι συνήθεις ύποπτοι για να βγουν στον τάκο είναι οι Κώστας Αναγνωστόπουλος και Γιώργος Ασημακόπουλος. Αυτοί είναι και οι πιο αδύναμοι σχετικά, με βάση τα στατιστικά. Βέβαια, υπάρχει και ο περίεργος χαρακτήρας του Τάκη. Ας μην ξεχνάμε όμως πως αυτή την εβδομάδα μπορούν να ψηφιστούν και οι δύο νέοι παίκτες.

Προσωπική άποψη, ακόμα δεν έχω κάνει κουβέντα για τον υποψήφιο, είναι πως οι δύο νέοι παίκτες είναι τα φαβορί για τον τάκο. Ρία Κολοβού και Κρις Σταμούλης. Έχουν ξεκινήσει και άσχημα βάσει στατιστικών. Ένας από τους δύο. Αλλά θα ξέρουμε την Κυριακή.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.