Ads Top

Survivor Spoiler 2/1: Αυτές είναι οι πρώτες κλίκες πριν την πρεμιέρα του Survivor All Star


Δημιουργήθηκαν ήδη από την Αθήνα οι πρώτες κλίκες ανάμεσα στους παίκτες - Τι έχει προκαλέσει τον εκνευρισμό του Ατζούν..

Ρεπορτάζ που "ανάβει φωτιές" στην παραγωγή λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι, καθώς πολλοί από τους παίκτες έχουν μιλήσει και έχουν ετοιμάσει τα σχέδια τους για όταν θα φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο!




Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την αναχώρηση των παικτών για τον Αγιο Δομίνικο...

Πόσοι θα είναι αυτοί που θα πάρουν μέρος στην πρεμιέρα του Survivor All Star, στις 8 Ιανουαρίου 2023; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Ατζούν Ιλιτζαλί επέλεξε φέτος να ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης με δύο ομάδες των 13 παικτών. Αυτό σημαίνει πως με το... καλημέρα για τον Αγιο Δομίνικο θα αναχωρήσουν τουλάχιστον 30 παίκτες, αφού τις δύο πρώτες εβδομάδες μετά από κάθε αποχώρηση θα ακολουθεί και μία (τουλάχιστον) είσοδος νέου παίκτη.

Και αυτό το σκηνικό θα συνεχιστεί, δηλαδή το να μπαίνουν συνεχώς νέοι παίκτες έως και το τέλος του Φλεβάρη.



Σύμφωνα, μάλιστα με τις πηγές μας, δεν αποκλείεται 2-3 πρωτοκλασσάτα ονόματα να μη τα δούμε στην πρεμιέρα, αφού ενδέχεται οι συμφωνίες που έχουν κάνει να αφορούν στη συμμετοχή τους μετά από τις πρώτες δύο εβδομάδες της προσαρμογής.

Δεδομένα, ο Τριαντάφυλλος είναι ένας από αυτούς, πιθανότατα και ο Αλέξης Παππάς.


Οι πρώτες κλίκες για το Survivor All Star



Οι μισοί γονείς που ξέρουμε έχουν κολλήσει ιώσεις από τα παιδιά τους. Σε αυτή την περίπτωση ανήκει και ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος αναγκάστηκε να αλλάξει το εισιτήριό του για τον Άγιο Δομίνικο και να ταξιδέψει αργότερα. Είχε μάλιστα προγραμματίσει να ταξιδέψει λίγες μέρες στο χωριό με όλη την οικογένεια αλλά τελικά αναγκάστηκε να μείνει στην Αθήνα.



Οι παίκτες που έχουν ήδη χωριστεί σε άτυπες κλίκες πριν και μετρούν ψήφους καν ξεκινήσει το παιχνίδι, είχαν ενημέρωση να είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να πετάξουν από την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.