Ads Top

Survivor Spoiler 18/1: Αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι ο Σάκης Κατσούλης;


Βόμβα στο Survivor All Star - Τον ακολουθεί και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη; Τι έχει συμβεί που απειλεί να τινάξει όλη την παραγωγή στον αέρα..

Δύσκολα φαίνεται πως περνά στο Survivor All Star o Σάκης Κατσούλης που δείχνει καταβεβλημένος από τις κακουχίες και την πείνα. 




Παράλληλα, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη, για το νέο του τραγούδι αλλά και για τον έρωτα του για την Καρολίνα Καλύβα, μίλησε ο ράπερ Μπο.

Όπως αποκάλυψε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star, ο Σάκης Κατσούλης θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης. Αν αυτό συμβεί, θα φύγει και η ίδια.


Survivor All Star: Τι είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τον Σάκη Κατσούλη





«Πέρα από τα δικά μου προβλήματα με τις ατονίες μου και τις αφαγίες μου, σήμερα ο Σάκης με κάτι νοήματα που μου έκανε -γιατί δεν έχουμε την επικοινωνία που θα θέλαμε- κατάλαβα ότι θέλει να φύγει, να αποχωρήσει και νομίζω ότι φαίνεται αυτό από την μεριά του. Δεν είναι ο Σάκης που έχω συνηθίσει εγώ να βλέπω.

Προσπάθησα να του εξηγήσω όσο μπορούσα, ότι “μείνε κι είμαστε μαζί στα πάντα”. Πιστεύω ότι τον καθησύχασα, αλλά δεν έχει βρει κάποιο αποκούμπι στην ομάδα του έτσι ώστε να ανοιχτεί και να πει τους προβληματισμούς του. Αντικειμενικά έχει ζήσει το Survivor μαζί μου.



Εγώ είμαι λίγο πιο ανοιχτή κι ο Σάκης πιο κλειστός κι αυτό ίσως τον έχει ρίξει ψυχολογικά, ότι δεν είμαστε μαζί και σε συνδυασμό με την πείνα, όσα έχει στο κεφάλι του με τις επιχειρήσεις του έξω, πιστεύω ότι το έχει σκεφτεί να αποχωρήσει. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αποχωρήσει, γιατί αν τελικά αποφασίσει να αποχωρήσει, θα αποχωρήσω κι εγώ», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.