Ads Top

Survivor Spoiler 15/1: Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή, ποιος βγαίνει πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Ποιοι χάνουν σήμερα;  
Πρώτη ασυλία αυτή την εβδομάδα στο Survivor και μαζί και πρώτο συμβούλιο στο νησί. Θα έχει το ενδιαφέρον του και το αποψινό επεισόδιο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.




Οι μπλε κερδίζουν την πρώτη ασυλία. Σπάνε το σερί των διάσημων, κάνουν το 1-0 στις ασυλίες και μειώνουν στο 3-2 το συνολικό σκορ.

Survivor Spoiler 15/1: Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Αγωνιστικά δεν υπάρχουν και πολλά που μπορούμε να πούμε. Θα παίξει βέβαια ρόλο και το τι θα γίνει στο αποψινό αγώνισμα. Αν κάποιος παίκτης εκεί έχει πολύ κακή απόδοση, ειδικά τώρα που δεν υπάρχει ο Περικλής Κονδυλάτος, θα παίξει ρόλο.



Αγωνιστικά 3-4 παίκτες από τους κόκκινους έχουν μείνει αρκετά πίσω. Και σε νίκες και σε απόδοση και γενικώς δεν φαίνεται να τραβάνε. Ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος ήταν υποψήφιος και την περασμένη εβδομάδα. Ο Νίκος Μπάρτζης είναι βαρύς. Δεν έχει σχέση με το πώς ήταν στο προηγούμενο Survivor.

Από τα κορίτσια Ελένη Χαμπέρη και Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι σε ρηχά νερά. Δεν ξέρω βέβαια αν θα είναι απλό να ψηφιστεί η τελευταία. Με άλλα λόγια, κρατάω μία επιφύλαξη για το να ψηφίσουν αγωνιστικά καθαρά οι κόκκινοι σε αυτά τα μικρά διλήμματα.



Να γίνει η απόλυτη έκπληξη και να ψηφιστεί ο Σπύρος Μαρτίκας επειδή έχει γίνει ολόκληρη ιστορία στην κόκκινη παραλία μετά την ήττα; Πλάκα θα έχει.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.