Ads Top

Survivor Spoiler 15/1: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία;


Κόκκινη ή Μπλε; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Δείτε τι λέει η πρώτη διαρροή..

Μπαίνουμε στη δεύτερη εβδομάδα του Survivor All Star. Αυτό σημαίνει πως σιγά σιγά έχουμε εικόνα για το συμβαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Και όχι μόνο. 




Έχουμε και ένα πρώτο Survivor spoiler: Για το ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας. Μπλε ή κόκκινη;

Το συνολικό σκορ μετά από τέσσερα αγωνίσματα στο Survivor είναι στο 3-1 για τους κόκκινους. Οι Διάσημοι μοιάζουν καλύτεροι, πιο «γεμάτοι» σαν ομάδα και δικαίως έχουν πάρει τα περισσότερα έπαθλα μέχρι στιγμής. Κατόρθωσαν μάλιστα να διατηρήσουν και όλους τους παίκτες του.

Οι μπλε είναι σε άθλια κατάσταση είναι η αλήθεια. Ο Κόρο είναι μία λύση που δεν θα αργήσει να έρθει για να τους ενισχύσει. Ειδικά αυτή τη στιγμή που πεινούν πολύ. Από εκεί και πέρα όμως, θα εμφανιστούν καλύτεροι από την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου. Ο τελευταίος ήταν «μαύρη τρύπα» αγωνιστικά.



Τα στατιστικά του Survivor δείχνουν ένα καθαρό αποτέλεσμα για τους παίκτες που ξεχωρίζουν. Οι αριθμοί δείχνουν και για ποιο λόγο οι κόκκινοι είναι ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα μέχρι στιγμής. Το ερώτημα είναι αν θα συνεχιστεί αυτό.


Survivor All Star spoiler 15/1: Μπλε ή κόκκινη η 1η ασυλία;



Η απάντηση θα ήταν όχι, με βάση τα όσα βλέπουμε. Σημασία δεν έχει όμως όσα βλέπουμε, αλλά όσα μπορούμε να μάθουμε από όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο. 

Το trailer που κυκλοφόρησε αφήνει μία υπόνοια πως κερδίζουν οι μπλε την πρώτη ασυλία. Είναι αλήθεια;



Δεν ξέρουμε αν είναι γκάφα ή τρικ, αλλά η πρώτη ασυλία πηγαίνει όντως στην μπλε ομάδα

Αυτό αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε από τον Άγιο Δομίνικο σε ότι αφορά τον νικητή της Κυριακής.

Θυμίζουμε πως εκτός από την ασυλία που είναι αρκετά σημαντική, η νικήτρια ομάδα κερδίζει και ένα έπαθλο φαγητού. Μια βόμβα ενέργειας για την ακρίβεια, αφού μιλάμε για λουκουμάδες με μέλι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.