Ads Top

Survivor Spoiler 13/1: Αλλάζουν όλα! Η απόφαση Ατζούν για τις παραλίες Διασήμων - Μαχητών αλλάζει τα δεδομένα


Αλλάζουν όλα στο Survivor All Star - Τι αποφάσισε ο Ατζούν μετά το τελευταίο ξέσπασμα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη..

Το Survivor All Star βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από την περασμένη Κυριακή (8/1), επιβεβαιώνοντας στους παίκτες πως θα είναι το πιο σκληρό όλων των εποχών και στο κομμάτι της επιβίωσης.




Από την πρώτη μέρα έγινε κατανοητό αυτό σε όλους, όταν οι νικητές του εναρκτήριου αγωνίσματος πήραν ως έπαθλο μόνο.. φακές, με τις επόμενες μέρες να περνούν αρκετά δύσκολα έως το τελευταίο έπαθλο της πρώτης εβδομάδας. 

Το αποτέλεσμα, δε, ήταν οι Μαχητές να μείνουν μόνο με την καρύδα, καθώς δεν πήραν κανένα έπαθλο φαγητού, αλλά σύντομα έρχονται εξελίξεις, που θα αλλάξουν τα δεδομένα.


Survivor All Star: Τελειώνει η... πολλή πείνα για τους παίκτες





Η παραγωγή, βλέποντας πως η επιβίωση μόνο εύκολη δεν ήταν χωρίς καμία προμήθεια, πήρε την απόφαση να δώσει τα απαραίτητα στους παίκτες και στις δύο παραλίες. Σύμφωνα με το «Πρωινό μας», προσεχώς έρχονται στο νησί οι προμήθειες, όπως λάδι, αλεύρι και ρύζι με αποτέλεσμα να τελειώνει η πολύ μεγάλη πείνα των παικτών.

Πρέπει, βέβαια, να ξεκαθαρίσουμε πως και αυτές οι προμήθειες ίσα που θα φτάνουν για να φάνε λίγο οι παίκτες και... να μην πέσουν κάτω. Το κύριο φαγητό, δηλαδή, θα είναι και πάλι από το όποιο έπαθλο κερδίζει μία εκ των δύο ομάδων, με το νέο που έρχεται να αποτελεί «βάλσαμο» στο στομάχι και την ψυχή τους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.