Ads Top

«Εμείς που σε ξέρουμε...» - Η «σπόντα» Λάουρας Νάργες μετά την αποχώρηση Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor (pic)


Το «καρφί» της Λάουρας μετά την αποχώρηση της Βαλαβάνη.. Δείτε όλα όσα έγραψε η Λάουρα, ένα ποστάρισμα που θα συζητηθεί..

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε νωρίς και όλοι οι παίκτες «πάγωσαν» όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα.




Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και εκείνος ήταν έκπληκτος από το αποτέλεσμα και την αγκάλιασε και προσπάθησε να την παρηγορήσει.

Η Λάουρα Νάργιες παρακολουθώντας το επεισόδιο και βλέποντας ότι αποχωρεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, θυμήθηκε την εποχή που ήταν μαζί στο survivor και όπως επεσήμανε και εκείνη ότι τότε οι συνθήκες που έζησαν ήταν πιο αθώες στο ριάλιτι αφήνοντας να εννοηθεί πως πλέον το παιχνίδι επικεντρώνεται σε άλλα στοιχεία και «πετώντας» έτσι και το καρφάκι της!



Συγκεκριμένα έγραψε σε instastory της: «Είσαι δυνατή, έχεις τσαγανό, ανταγωνιστικότητα, πάθος και στηρίζεις πάντα τον συμπαίκτη σου ό,τι και να συμβαίνει. Εμείς που σε ξέρουμε και σε ζήσαμε καλά σε θαυμάζουμε πολύ. Πόσο μάλλον εγώ, δεν έφευγες από το πλάι μου. Ξέρεις εσύ. Τότε, σε μία άλλη εποχή, που περνάγαμε όμορφα, γελάγαμε, λέγαμε αστεία και κάναμε φάρσες ο ένας στον άλλον. Ο μόνος σκοπός; Να ζήσουμε την εμπειρία και να έρθουμε κοντά στον εαυτό μας. Και να περάσουμε καλά!!! Είχαν άλλη ουσία τα πράγματα τότε και είμαστε τυχεροί που το ζήσαμε έτσι. I’m proud of you girl. Όλα για καλό συμβαίνουν, πάντα».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.