Ads Top

«Συναγερμός» στον ΣΚΑΪ: Βόμβα! Ξαφνικό πρόβλημα με Survivor All Star


Τι συνέβη - Τι απόφαση έχει παρθεί, τι σκέφτεται να κάνει ο ΣΚΑΪ..

Το Survivor έχει επιστρέψει με την All Star εκδοχή του και, φυσικά, έχει γίνει έντονο θέμα συζήτησης από την πρώτη του μέρα, σε μια ακόμη επιτυχημένη επιλογή του ΣΚΑΪ, με όλες τις πρωινές εκπομπές να ασχολούνται.




Super Κατερίνα, Πρωινό μας, Πρωινό, Breakfast at Star και Ποιος είναι πρωινιάτικα, καθημερινά ασχολούνται με τα όσα συμβαίνουν ή θα συμβούν στον Άγιο Δομίνικο προσπαθώντας να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον των φανατικών. Κάποιες εκπομπές τα καταφέρνουν ενώ κάποιες άλλες όχι.

Το παράξενο είναι πως η εκπομπής της Φαίης που ανήκει και στον σταθμό του ΣΚΑΙ αντί να ανεβαίνει σε νούμερα πέφτει ενώ έχει και περισσότερο αποκλειστικό υλικό. 



Η κατάσταση της συγκεκριμένης εκπομπής μπάζει από αλλού βέβαια, αλλά οκ. 

Τέλος πάντων, άλλο είναι το θέμα μας...


Εκτός STAR το Survivor All Star



Πτώση στα νούμερά της είδε και η εκπομπή του Breakfast at Star που σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες έχει από τους ιθύνοντες του σταθμού μεγάλο απαγορευτικό για ότι αφορά το ριάλιτι του ΣΚΑΙ. 

Εν όψει της πρεμιέρας του MasterChef, την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, που θα παίζει απέναντι από το Survivor ο σταθμός αποφάσισε να δώσει έμφαση, όπως ήταν φυσικό, στο δικό του παιχνίδι.



Ευελπιστούν ότι το ριάλιτι μαγειρικής θα κοντραριστεί και θα ξεπεράσει το ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο, η ιστορία έχει δείξει πως δύσκολα κάποιος φεύγει από το... τρέξιμο για να φτιάξει χυλοπίτες αλλά ακόμα κι αν συμβεί αυτό η πίτα μοιράζεται και μεταξύ του Σασμού και της Γη της ελιάς που επιστρέφουν επίσης από την Δευτέρα με νέα επεισόδια.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.