Ads Top

«Ο Βασάλος και η Βαλαβάνη θα έχουν...» - Η αποκάλυψη Βασίλη Σίμου για Survivor All Star (vid)


Ο Βασίλης Σίμος μίλησε για το Survivor All Star, τον Τριαντάφυλλο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη..

«Στην μετά Αγγελόπουλου εποχή, ο Τριαντάφυλλος είναι ο νέος Ντάνος»




Ο Βασίλης Σίμος μίλησε στην εκπομπή Open Weekend για το Survivor All Star που πολύ σύντομα έρχεται στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Συγκεκριμένα, αύριο Κυριακή 8/1 με δυο αγωνίσματα, έναν επάθλου και έναν ασυλίας.

Το γεγονός αυτό έχει φέρει πολλά σχόλια και αποκαλύψεις από πρώην παίκτες που είτε δέχτηκαν πρόταση αλλά δεν τους πήραν είτε δεν επικοινώνησε κανείς μαζί τους.




Οι αποκαλύψεις του Βασίλη Σίμου για το Survivor All Star



Ο Βασίλης Σίμος λοιπόν, μίλησε για το Survivor All Star, τον Τριαντάφυλλο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σίγουρα το φετινό παιχνίδι θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, ειδικά με τον τρόπο που χωρίστηκαν οι δυο ομάδες, αφού μόνο ένα ζευγάρι άφησαν να είναι μαζί - δείτε εδώ ποιο πήγε που.

«Είχα κάνει κουβέντες με την παραγωγή, αλλά ήξερα ότι δεν θα με πάρουν. Αν τελικά με πάρουν, θα είναι λίγο αργότερα. Ο κόσμος θέλει να βλέπει επώνυμους, όπως είναι ο Σπαλιάρας, ο Τριαντάφυλλος. Το survivor που ήμουν εγώ δεν πήγε καλά σε νούμερα γιατί δεν είχε celebrities. Ο Βασάλος και η Ευρυδίκη θα έχουν πολύ... ψωμί φέτος», είπε αρχικά ο Βασίλης Σίμος.



Και συνέχισε: «Ο Βασάλος είναι πολύ καλό παιδί και δεν περίμενα να κάνει χαβαλέ με τον Τριαντάφυλλο. Με τον Τριαντάφυλλο είμαστε σαν κολλητοί. Είναι ικανός να μπει και με 5 ευρώ μόνο και μόνο για να έρθει αντιμέτωπος με τον Βασάλο. Ο Τριαντάφυλλος θα έπρεπε να είναι μέσα. Θα έπρεπε να πάρει και κάτι παραπάνω. Στην μετά Αγγελόπουλου εποχή, ο Τριαντάφυλλος είναι ο νέος Ντάνος».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.