Ads Top

Survivor All Star: Το Twitter «βλέπει» διπλή αποχώρηση Βαλαβάνη-Βασάλου από το παιχνίδι (pics)


Δείτε τι γράφουν στο Twitter μετά την διαρροή πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει αποχωρήσει ήδη..

Αναμενόμενο βρήκαν το spoiler για την αποχώρηση της Ευριδίκης Βαλαβάνη οι χρήστες του Twitter. Κάποιοι ήδη πανηγυρίζουν ενώ ο Τριαντάφυλλος με έντονο ύφος ξεκαθαρίζει πως δεν θα πάει τελικά στον Άγιο Δομίνικο.  




«Είναι πολύ νωρίς ακόμη για εμένα να φύγω» δήλωνε πριν από λίγες ώρες η Ευριδίκη Βαλαβάνη αλλά τα spoilers επιμένουν ότι εκείνη είναι που ήδη βρίσκεται στο ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο και ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα. Ένας ακόμη αποχωρισμός από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και μία ακόμη σωστή πρόβλεψη από τους χρήστες του Twitter που είχαν επισημάνει πως η παίκτρια δεν θύμιζε σε τίποτε την survivor του παρελθόντος.

Ένας άντρας είναι ήδη έτοιμος να μπει στο παιχνίδι και ένας άλλος μας ξεκαθάρισε ορθά - κοφτά πως δεν θα πάει στο Survivor All Star, γιατί δεν είναι το παν ζωή τα λεφτά. Αναιρώντας όλα όσα έχει πει στο παρελθόν.

Η Ευριδίκη πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε

Ο πρώην αγαπημένος της Κωνσταντίνος Βασάλος, αν και με άκομψο τρόπο, είχε υποστηρίξει την προσπάθεια της Ευριδίκης Βαλαβάνη στο Survivor All Star θεωρώντας άδικη την υποψηφιότητα της:

«Για εμένα δεν θα έπρεπε να ψηφιστεί, έπαιζε με πολύ πιο δυνατές και νεότερες παίκτριες, πολύ πιο γρήγορες και ανταπεξήλθε πολύ καλά και έφερε και νίκες».

Ωστόσο τα προγνωστικά επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής και φαίνεται πως θα φύγει νωρίτερα από ότι υπολόγιζε από τον Άγιο Δομίνικο η Ευριδίκη, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της Super Kατερίνας στον Alpha.

Η αλήθεια είναι πως αν τελικά φύγει, θα το δει και ως ανακούφιση γιατί δεν ήταν ο εαυτός της εξαρχής. Εκτός από την δύσκολη συνθήκη να συνυπάρξει με τον πρώην σύντροφό της με τον οποίο ωστόσο έχει καλές φιλικές σχέσεις, ήταν αμήχανη και εκτός προσανατολισμού σε ένα δύσκολο αγωνιστικά παιχνίδι, που δεν είχε σχέση με αυτό του 2017.

Κάποιος όμως, που από ότι φαίνεται την αγαπά πολύ και φημολογείται ότι έχουν ένα τρυφερό ειδύλλιο, ο Γρηγόρης Μόργκαν, κάνει αγώνα για να παραμείνει η φίλη του στο reality. Έκανε μάλιστα και repost ενός surfer φίλου του για να ζητήσει να ψηφίσουν να παραμείνει η Ευριδίκη στο Survivor.




Στο Twitter βρήκαν αναμενόμενο το spoiler και κάποιοι σωστά μάντεψαν πως και ο Βασάλος κινδυνεύει λόγω κακών επιδόσεων να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση στην επόμενη ψηφοφορία.






Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.