Ads Top

Survivor Διαρροή 9/1: Οριστικό! Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση


Οριστικό και 100% επιβεβαιώμενο - Ποιοι χάνουν σήμερα, ποιος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση..

Δεύτερη μέρα στο Survivor, δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία, δεύτερο συμβούλιο του νησιού. Το Survivor All Star ξεκίνησε με πολύ μεγάλη δυναμική στην τηλεθέαση και στον ΣΚΑΪ τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος.




Αυτή τη στιγμή στα survivor spoiler επικρατεί το θέμα με την αποχώρηση της Βρισηίδας, η οποία μοιάζει να είναι οριστική. Ο καιρός να τη δούμε αυτή στην οθόνη μας δεν έχει φτάσει ακόμα όμως. Έχουμε ακόμα. Πρώτα θα κυλήσει λίγο φυσιολογικά το πράγμα, για μερικές μέρες τουλάχιστον και θα περιμένουμε.

Αγώνισμα ασυλίας λοιπόν και στο επεισόδιο της Δευτέρας. Το ποια ομάδα κερδίζει σας έχει δοθεί από νωρίς. Επί της ουσίας από τα ξημερώματα της Δευτέρας, για να είμαστε ακριβής. Αργότερα ήρθε και η επιβεβαίωση. Αυτή είναι η ομάδα που κερδίσει την 2η ασυλία.



Το ερώτημα είναι ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Εύκολη πρόβλεψη.


Survivor 9/1: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση



Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν μπλε και συγκεκριμένα ο Περικλής Κονδυλάτος. Αγωνιστικά ψήφισαν οι μπλε, το ίδιο αναμένεται να κάνουν και οι κόκκινοι. Αυτοί θα πάνε να ψηφίσουν τον πιο αδύναμό τους παίκτη στο συμβούλιο του νησιού.

Αγωνιστικά θα το πάνε και οι κόκκινοι στο ξεκίνημα. Δεν έδειξαν άλλωστε να είναι σε φάση… στρατηγικής. Ο παίκτης που είναι ο πιο αδύναμος κρίκος αγωνιστικά θα βγει στον τάκο. 



Ο λόγος για τον Κώστα Παπαδόπουλο. Ο ζαχαροπλάστης είναι που παίρνει τις ψήφους από τους συμπαίκτες του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.