Ads Top

Survivor Διαρροή 8/1: Οριστικό! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση


Δείτε ποιοι χάνουν - Ποιον ψηφίζουν για πρώτο υποψήφιο - Πώς μπορούν πλέον να βγουν μέχρι και έξι παίκτες υποψήφιοι..

Η πιο άβολη πραγματικά θέση είναι αυτή του παίκτη που θα είναι με το καλημέρα υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor. Ειδικά τώρα που μιλάμε για το Survivor All Star. Εκεί είναι ακόμα μεγαλύτερο το πρόβλημα είναι η αλήθεια. Ποιος είναι αυτός που βγαίνει πρώτος στον τάκο;




Το ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία και μαζί το έπαθλο για τις προμήθειες το ξέρετε ήδη. Το ερώτημα είναι τι θα κάνει η χαμένη ομάδα στο πρώτο συμβούλιο του νησιού. Οι παίκτες δεν είναι… χθεσινοί. Δεν θα πάνε αναγνωριστικά και αγωνιστικά στην εκκίνηση του Survivor. Σε καμία περίπτωση. Εδώ το πράγμα είναι αλλιώτικο.

Οι περισσότεροι παίκτες έχουν κάνει το κουμάντο τους και την καβάτζα τους για το τι θα συμβεί. Δεν έχουν αφήσει κάτι στην τύχη. Μην περιμένετε σώνει και ντε αποφάσεις που θα μοιάζει λογικές. Για το Survivor μιλάμε άλλωστε και πλέον για το Survivor All Star. Πόσες και πόσες ανατροπές έχουμε δει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;




Survivor 8/1: Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση



Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά τρεις συνολικά υποψηφίους προς αποχώρηση θα έχουμε κάθε εβδομάδα. Αν και κρατήστε και το σενάριο των έξι υποψηφίων! Ναι ναι, καλά το ακούσατε. Μην αποκλείσετε και το σενάριο των έξι παικτών στον τάκο. Δεν το έχω «δεμένο» ως πληροφορία, αλλά κρατήστε το εσείς.

Όποια ομάδα κι αν έχανε, σε άντρα υποψήφιο θα πήγαινε; Ο λόγος είναι πως στις ομάδες που έχουν διαμορφωθεί έχουμε επτά άνδρες και έξι γυναίκες. Επομένως, άπαντες θα προσπαθήσουν να προστατέψουν το γυναικείο στοιχείο, στο ξεκίνημα.



Ο πρώτος υποψήφιος όπως ξέρετε θα βγει από την μπλε ομάδα και στη θεωρία έχει αγωνιστικά κριτήρια. Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι αυτός που βγαίνει στον τάκο. Αναμενόμενο, σας είχαμε πει πως θα είναι σε δύσκολη θέση από το ξεκίνημα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.