Ads Top

Survivor Διαρροή 16/1: Μεγάλη ανατροπή! Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση


Κανείς δεν περίμενε αυτό το πρόσωπο να βγει υποψήφιος.. Ποιοι χάνουν σήμερα τελικά, γιατί βγαίνουν δύο υποψήφιοι σήμερα..

Αυτό το συμβούλιο που έχουμε μπροστά μας στο Survivor θα είναι διαφορετικό από τα άλλα. Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι γεμάτο ανατροπές και ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι μία από αυτές. Ποιος είναι;




Το ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία το είπαμε, το ξέρετε, το ξεκαθαρίσαμε. Από εδώ και πέρα τώρα τι γίνεται.

Μιλάμε για έναν χαμό. Ο πρώτος έγινε με τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή τη βδομάδα στο Survivor All Star.

Η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση είναι μια λογική επιλογή. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι μέτρια προς κακή αγωνιστικά μέχρι στιγμής. Η συγκεκριμένη επιλογή της κόκκινης ομάδας βγάζει λογική.




Survivor υποψήφιος 16/1: Ποιος είναι ο 3ος στον τάκο;



Αυτή η επιλογή θα πυροδοτήσει αντιδράσεις και θα γεμίσει απορίες την κατάσταση. 

Διότι, ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Με άλλα λόγια, από νωρίς είναι τον τάκο ο Professor.

Το ζήτησε; Διότι, πολλές ήταν οι φορές πέρυσι που έβγαινε επίτηδες στον τάκο. Μόνο που πέρυσι είχε περιθώριο για να κερδίσει. Πλέον, η δημοτικότητα των παικτών είναι τέτοια που δεν θα είναι απλό να μένει εύκολα από εβδομάδα σε εβδομάδα.



Ψηφίστηκε επειδή έχει ισχυρή άποψη και δημιουργεί θέματα και ζητήματα στην ίδια, αλλά και την αντίπαλή του ομάδα; Μήπως για το όλο θέμα που έχει αναδείξει με την Μαριαλένα και τον Σάκη;

Το μόνο σίγουρο είναι πως το συμβούλιο του νησιού απόψε θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.