Ads Top

Survivor - Λάμπρος Κωνσταντάρας: Ο Κωνσταντάρας «τελειώνει» με 10 λέξεις Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα - «Ντροπή μόνο...» (pic)


Τους ξεφτιλίζει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, τα λέει όλα με λίγες λέξεις..

Μεγάλο και κακό "ντόρο" έχει προκαλέσει το σημερινό (22/1) trailer για το επεισόδιο του Survivor All Star. 

Με το που δημοσιεύτηκε και έδειχνε την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο σε πιο ιδιαίτερες στιγμές που ήταν απομονωμένοι στην ζούγκλα, δεν γινόταν να μην σχολιαστεί από όλες τις πρωινές εκπομπές, όπως το Open Weekend, που βρίσκεται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.




Να υπενθυμίσουμε ότι χθες (21/1) στο πλατό της εκπομπής προκλήθηκε ένταση μεταξύ του Λάμπρου Κωνσταντάρα και του Δημήτρη Μηλιόγλου, με την Ελένη Τσολάκη να κατευνάζει τα πνεύματα.

Ο δημοσιογράφος λόγω του ότι έχει βρεθεί στο ριάλιτι επιβίωσης και γνωρίζει τα κατατόπια, προσπάθησε να ξεδιαλύνει και τους υπόλοιπους. Στη συνέχεια αναφέρθηκαν και στις σχέσεις των παικτών αλλά και στο περσινό «κατσάδιασμα» της Μυριέλλας Κουρεντή που είχε βρεθεί σε αντίστοιχη θέση.




Οι αναρτήσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τον Πρίαμο και την Καλύβα



Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μάλιστα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θέλησε να εκφράσει την δική του άποψη για όσα λαμβάνουν χώρα στο ριάλιτι επιβίωσης όπου και συμμετείχε ο ίδιος την περσινή σεζόν. «Πολύ λυπάμαι και είμαι έξαλλος ταυτόχρονα με όσα είδα στο τρέιλερ του Survivor».

«ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ. Ανθρωπάκια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στην ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό για να ακολουθήσει μία ακόμη στην οποία βάζει από ένα Χ στα ονόματα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα.



Μένει να δούμε όσα όσα… έρχονται στο Survivor All Star για τους δύο παίκτες!


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.