Ads Top

Survivor - Άννα Ζηρδέλη: Η Ζηρδέλη «τελειώνει» σε 1 λεπτό τον Κωνσταντίνο Βασάλο - «Δεν είναι μόνοπώλιο Βασάλου οι θέσεις..»


Η κόντρα συνεχίζεται με την Άννα Ζηρδέλη να αναλύει όλα όσα έγιναν με τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο δοκιμαστικό..

Η Άννα Ζηρδέλη μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι για τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε σε επαφή με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά και το ξέσπασμα της Μπέττυς Μαγγίρα για εκείνον. 




Η Άννα Ζηρδέλη μάλιστα πήρε τo μέρος της Μαγγίρα αποκαλύπτοντας και ένα περιστατικό που συνέβη στην ίδια με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Καλά έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα και τα είπε αυτά. Βεβαίως και συμφωνώ. Κι επιτέλους κάποιος που βγήκε και το είπε.

Έλα στη θέση όλων εμάς που κάνουμε τηλεόραση τόσα χρόνια ή ανθρώπων που έχουν βγει έξω, κάνουν ρεπορτάζ και περιμένουν να έρθει η σωστή στιγμή που θα πάρουν τη θέση τους μπροστά.

Και ξαφνικά στα δοκιμαστικά βρίσκονται με ανθρώπους που μέχρι πριν δύο μήνες έκαναν άλλα επαγγέλματα».



Η δημοσιογράφος η οποία ανήκει στο πάνελ της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα» πρόσθεσε: «Το έχει κάνει και σε μένα ο Βασάλος. Έχουμε βρεθεί σε δοκιμαστικό μαζί και μου την έχει πει, ότι “εσύ γιατί θέλεις να βγεις μπροστά, αφού σου αρέσει να δουλεύεις από πίσω”.

Το ότι δουλεύω χρόνια από πίσω, δεν πάει να πει ότι δεν μπορώ να δουλέψω και μπροστά. Και του είπα “δεν καταλαβαίνω, πρέπει να λογοδοτήσω σε σένα; Εγώ έχω και κάποια χιλιόμετρα έξω, στο πεζοδρόμιο με το μικρόφωνο, από σένα που ήσουν σε ένα παιχνίδι και σε βούτηξαν και σε βάλανε”».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.