Ads Top

Ροντινέι: «Εκπλήρωσα ένα όνειρό μου, έχουμε πολλές πιθανότητες για το πρωτάθλημα!»


Ο Ροντινέι εμφανίστηκε χαρούμενος μετά το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως ήταν όνειρό του να αγωνιστεί στην Ευρώπη - Τι είπε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Χαρούμενος για το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Ιωνικό, εμφανίστηκε ο Ροντινέι ο οποίος ανέφερε πως εκπλήρωσε ένα όνειρό του με το να αγωνιστεί στην Ευρώπη.




Παράλληλα, υποστήριξε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολλές πιθανότητες για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σήμερα εκπλήρωσα ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά μου όνειρα, ν’ αγωνιστώ στην Ευρώπη και μάλιστα με τα χρώματα μιας σπουδαίας ομάδας, όπως ο Ολυμπιακός. Θα κάνω τα πάντα για να τιμήσω αυτή τη φανέλα. Σήμερα τα πήγαμε καλά, σ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όλα είναι καινούργια για εμένα, προπονούμαι για τρεις εβδομάδες με την υπόλοιπη ομάδα, όμως δουλεύω καθημερινά για να βελτιώνομαι και πιστεύω πως θα τα πάω καλά», ανέφερε αρχικά.



Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Η ομάδα έχει ποιότητα και οι παίκτες δουλεύουν καθημερινά! Η προπόνηση είναι δυνατή και σκληρή. Έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε τον τίτλο. Θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος απ’ τον τρόπο με τον οποίο κυλάνε τα πράγματα. Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας γιατί είναι πάντα μαζί μας. Όλοι περιμένουν πολλά από εμάς και δουλεύουμε για να τα καταφέρουμε».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.