Ads Top

«Κλείνει» Αγραβάνη ο Παναθηναϊκός


Προβάρει τα πράσινα ο Δημήτρης Αγραβάνης
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση καθώς προχωράει άμεσα και στην απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη από το Περιστέρι bwin.




Ο Παναθηναϊκός δεν σταμάτησε στον Ματ Τόμας όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ του! Οι «πράσινοι» θέλησαν να καλύψουν το «κενό» που υπάρχει στην frontline της ομάδας και γι' αυτόν τον λόγο κινήθηκαν και για την απόκτηση του Δημήτρη Αγραβάνη!

Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παίκτη των «πρασίνων» για τη θέση στη ρακέτα. Βέβαια δεσμεύεται με συμβόλαιο με το Περιστέρι bwin αλλά η διοίκηση του Παναθηναϊκού προχωράει στην αγορά του, αν και δεν υπάρχει συγκεκριμένο buy-out προκειμένου να αποδεσμευτεί. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο παίκτης θα αποχωρήσει από την ομάδα των δυτικών προαστίων και στη συνέχεια θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «πράσινους» προκειμένου να τεθεί άμεσα στην διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς.



Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και δη στα ματς της Basket League, ο Αγραβάνης έχει κατά μέσο όρο 10.8 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ κατά μέσο όρο, σουτάροντας με 50% στα δίποντα, 27% στα τρίποντα και 69% στις βολές. Αντίστοιχα στα παιχνίδια του BCL, ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ είχε 11 πόντους σε κάθε ματς και 4.5 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.