Ads Top

«Τελειώνει» Έλληνα αμυντικό ο Ρέαμπτσιουκ!


Το μεταγραφικό ντόμινο και πώς μπορούν να έρθουν εκατομμύρια και νέα μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Όλα τα δεδομένα

Μία... καραμπόλα που θα φέρει χρήματα και νέα μεταγραφή στο Λιμάνι! 

Περιζήτητος ο Μολδαβός αμυντικός την ώρα που η ομάδα του Πειραιά αναζητεί παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας.




Καυτό παραμένει το όνομα του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες. 

Ο Μολδαβός αριστερός μπακ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων από Ιταλία και Γαλλία. Μπολόνια και Σαλερνιτάνα φέρονται σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο να τους έχει ανοίξει η όρεξη για την απόκτηση του 25χρονου αμυντικού των Πειραιωτών και ακολούθησε η περίπτωση της Στρασμπούρ.


Επανέρχεται η Μπολόνια



Η Μπολόνια, όπως ανέφεραν οι Ιταλοί, έκανε επίσημη πρόταση για δανεισμό με οψιόν αγοράς, ύψους 3.5 εκατ. Ευρώ. Ο Ολυμπιακός απέρριψε την προσφορά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν, ότι οι «ροσομπλού» θα επανέλθουν με νέα βελτιωμένη πρόταση, που δεν αποκλείεται να αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα.



Και πως να μην το πάρει άλλωστε, αφού αριστερά ο Μπάμπης Λυκογιάννης δεν έχει πείσει τον Τιάγκο Μόττα και η ομάδα ψάχνεται για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνάς της. Ο συμπατριώτης μας πήγε στη Μπολόνια ως ελεύθερος από την Κάλιαρι τον Ιούλιο του 2022. Φέτος μετρά 17 εμφανίσεις (15 για τη Serie 2 και 2 για το Κύπελλο) με ένα γκολ (στη Serie A). Σημειωτέον, ότι ο Λυκογιάννης προέρχεται από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Αφού πέρασε ως δανεικός από Λεβαδειακό και Εργοτέλη, έμεινε ελεύθερος και πήρε μεταγραφή στη Στουρμ Γκράτς, το 2015. Τρία χρόνια αργότερα τον απέκτησε η Κάλιαρι έναντι 800.000 Ευρώ.


Παράδοση στις πωλήσεις αριστερών μπακ η Στρασμπούρ



Σχετικά με το ενδιαφέρον της Στρασμπούρ, η γαλλική ομάδα παραχώρησε τα τελευταία δέκα χρόνια τρεις αριστερούς μπακ σε Ιταλία (Χολέμπας-Ρόμα), και Αγγλία (Μαζουακού-Γουέστ Χαμ, Τσιμίκας-Λίβερπουλ). Φέτος ψάχνεται για παίκτη στη συγκεκριμένη θέση από το καλοκαίρι που τραυματίστηκε ο Ντελέν και δεν βρήκε τον αντικαταστάτη που αναζητούσαν για να την καλύψει. Έτσι έγινε προσπάθεια να λυθεί το πρόβλημα εσωτερικά, χρησιμοποιώντας πότε χαφ πότε στόπερ. Ο Ντελέν επιστρέφει σε δύο μήνες, οπότε η ομάδα «καίγεται» για ενίσχυση, γιατί έχει σοβαρό πρόβλημα στα μπακ και δίνει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Πριν μερικές ημέρες γραφόταν, ότι η Στρασμπούρ, μετά από δύο προτάσεις στους Ερυθρόλευκους εγκατέλειψε την κούρσα, επέστρεψε όμως με τρίτη πρόταση για αγορά του παίκτη από τώρα αντί 2,5 εκατ. Ευρώ, την ώρα που γαλλικές πηγές υποστηρίζει, ότι Ολυμπιακός δεν δέχθηκε ούτε αυτήν την πρόταση και ζητάει πάνω από 3 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη.



Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν μία εβδομάδα είχε ακουστεί και η Στουτγκάρδη για τον Μολδαβό αμυντικό. Η γερμανική ομάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα από την πατρίδα του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού, φερόταν να έχει μπει πολύ γερά στη διεκδίκηση και δεν αποκλείεται να καταθέσει και εκείνη με τη σειρά της πρόταση, καθώς δίνει (και αυτή όμως η Στραμπούρ) μάχη παραμονής.

Ο Ρέαμπτσιουκ ήρθε στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2021 και πήρε από τον πρώτο μήνα φανέλα βασικού. Τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και η αδυναμία της ομάδας του Πειραιά να βρει back up επιβάρυναν τον παίκτη και από τα μέσα της επόμενης σεζόν η εικόνα του άρχισε να διαφοροποιείται και να μην αλλάζει ούτε τη φετινή σεζόν, κατά την οποία μετρά 32 συμμετοχές με 5 ασίστ. Η ομάδα του Πειραιά είχε δύο ονόματα ψηλά στη λίστα της για τη θέση στα αριστερά, τον Λάτο και τον Σουάζο. Ο τελευταίος είχε έρθει πολύ κοντά στο να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, τη Δευτέρα όμως (16/1) έγινε η ανατροπή και ο παίκτης ανακοινώθηκε από την Τουλούζ. Όσον αφορά τον Ισπανό (μία περίπτωση που ήθελε και ο Μίτσελ), η Βαλένθια θεωρεί αδύνατη τη μεταγραφή και γι' αυτό ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα κι έφερε στην Ελλάδα τον νεαρό Ραμόν από τη Βραζιλία!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.