Ads Top

Νέο συμβόλαιο ΠΑΟΚ σε Κωνσταντέλια!


Η επιβράβευση του ΠΑΟΚ σε Κωνσταντέλια - Ποιο μεγαθήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ετοιμάζει πρόταση..

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε την αναπροσαρμογή συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια, θέλοντας να τον επιβραβεύσει οικονομικά.

Την ίδια ώρα, η Άρσεναλ μοιάζει «ζεστή» για τον 19χρονο και ψάχνεται...




Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αποτελεί το πρόσωπο της σεζόν για τον ΠΑΟΚ ή για την ακρίβεια την αποκάλυψη του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Από τη στιγμή που έκανε το... μπάσιμο στη ζωή του Δικεφάλου, ο ΠΑΟΚ προχωρά διαρκώς σε κινήσεις που αφορούν το μέλλον της συνεργασίας του μαζί του!

Κατά καιρούς στα γραφεία της Μ.Ασίας έχουν κάνει διάφορες αναπροσαρμογές του συμβολαίου τους με την πλευρά του Γιάννη Κωνσταντέλια που άλλοτε αφορούν τα χρόνια της συνεργασίας και άλλοτε την οικονομική συνθήκη που ορίζει τη σχέση των δύο. 



Πλέον, οι Θεσσαλονικείς θα προχωρήσουν σε ακόμη μία αναπροσαρμογή, θέλοντας επί της ουσίας να τον επιβραβεύσουν οικονομικά με καλύτερες αποδοχές.

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ εκτιμούν πως το ισχύον συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές άνω των 200.000 ευρώ (μαζί με μπόνους), δεν καλύπτει την προσφορά του στο γήπεδο και γι΄αυτό στην Τούμπα κινούνται σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου. 

Μάλιστα, προσεχώς αναμένονται και οι συζητήσεις με τους εκπροσώπους του παίκτη και μένει να φανεί αν με την αύξηση απολαβών, αλλάξει και κάτι στο συμβόλαιο που έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2026.



Εκείνο που σίγουρα δεν περνάει στα ψιλά είναι οι «σειρήνες» που υπάρχουν από την Άρσεναλ για τον «Ντέλια». Αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν τσεκάρει τον 19χρονο και το όνομά του υπάρχει σε πολλά μπλοκάκια σκάουτερ και ομάδων, ωστόσο, οι «Κανονιέρηδες» ξεκινήσαν να ψάχνονται, να ρωτούν και γενικά να δείχνουν «ζεστοί». Για την ώρα δεν προκύπτει κάτι χειροπιαστό, ωστόσο, η υπόθεση παρακολουθείται...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.