Ads Top

«Ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση της Μπολόνια για Ρέαμπτσιουκ!»


Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά στην Μπολόνια για δανεισμό του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, αλλά η ιταλική ομάδα θα επιστρέψει με καλύτερη πρόταση.

Πρόταση στον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ κατέθεσε η Μπολόνια, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Ιταλία, με τους Ερυθρόλευκους, όμως, όπως τονίζουν στη γειτονική χώρα, να απαντούν αρνητικά στους «ροσομπλού».




Η ιταλική ομάδα, ωστόσο, όπως αναφέρει το Sportitalia, θα επιστρέψει σύντομα με νέα πρόταση, καθώς ο Μολδαβός αριστερός μπακ των πρωταθλητών βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας, ενόψει του δεύτερου μισού της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την ιστοσελίδα της γειτονικής χώρας, την περίπτωση του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ εκτός από την Μπολόνια έχουν ξεχωρίσει επίσης οι Τορίνο και Αταλάντα, χωρίς, όμως, ακόμα να έχουν μετατρέψει σε πρόταση το υποτιθέμενο ενδιαφέρον τους.



Ο Μολδαβός, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2021 από την Πάκος Φερέιρα έναντι 2 εκατ. ευρώ, φέτος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 29 συμμετοχές, έχοντας 3 ασίστ. Με τα ερυθρόλευκα έχει παίξει σε 100 ματς, έχοντας 2 γκολ και 8 ασίστ, ενώ επίσης με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο που έχει ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ με τον Ολυμπιακό είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ενώ η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει πλέον τα 4 εκατ. ευρώ.





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.