Ads Top

Αποκάλυψη Νικολακόπουλου: Πάει για «τριπλό» μεταγραφικό χτύπημα ο Ολυμπιακός!


Φινάλε με τρεις μεταγραφές ο Ολυμπιακός - Ποιον κλέβει από τον ΠΑΟΚ - Όλα τα δεδομένα

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει άλλους τρεις παίκτες,τους Ενρίκε, Μπονατσόλι και Μπιτίκι στο φινάλε των μεταγραφών.




Πέρα από τον Σέρχι Κανός, που αναμένεται από ώρα σε ώρα να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες δουλεύουν άλλες τρεις μεταγραφές, όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο πρώτος είναι ο 29χρονος Βραζιλιάνος στόπερ Γκουστάβο Ενρίκε, τον οποίο συζητά να αποκτήσει δανεικό από τη Φενέρμπαχτσε, η οποία «καίγεται» να αδειάσει θέση ξένου.

Ο δεύτερος είναι ο 25χρονος Ιταλός φορ της Σαλερνιτάνα Φεντερίκο Μπονατσόλι, για τον οποίο ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να τον πάρουν δανεικό ή με αγορά.



Ο τρίτος είναι ο Ζίμερ Μπιτίκι, ο 26χρονος γεννημένος στο Βέλγιο, με ρίζες από Νορβηγία αλλά διεθνής με το Κόσοβο εξτρέμ, τον οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να αγοράσει από την Κόνιασπορ, από την οποία μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις επικείμενες αποχωρήσεις από την ομάδα, με τους Μπουχαλάκη (Κόνιασπορ), Βατσλίκ (Χάντερσφιλντ), Άβιλα (Λουντογκόρετς), Αγκιμπού (Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ελληνική ομάδα), Ντε λα Φουέντε (Χαλ) και Ουί Τζο (Σικάγο) στην έξοδο, χωρίς να αποκλείονται κι άλλοι να πάρουν τον ίδιο δρόμο. Σημείωσε, δε, ότι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ μένει, όπως πιθανόν και ο Παπέ Αμπού Σισέ για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από Ράγιο Βαγεκάνο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.