Ads Top

«Βόμβα» από Ισπανία: «Αυτή η ομάδα θέλει τον Μαρσέλο!»


Ποια ομάδα τον θέλει - Δημοσίευμα βάζει φωτιά στα σενάρια για το μέλλον του Μαρσέλο..

Ο Μαρσέλο έχει μεγάλη πέραση στο εξωτερικό, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ισπανοί - Ποια ομάδα παρακολουθεί στενά την περίπτωση του.

Ο Μαρσέλο είναι ένας ποδοσφαιριστής που εμπλέκεται καθημερινά σε πολλά σενάρια και φήμες σχετικά με το μέλλον του, με αρκετές ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ισπανοί.




Η φημολογία γύρω από το όνομα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ του Ολυμπιακού καλά κρατεί εδώ και αρκετές εβδομάδες, όμως φαίνεται πως υπάρχει μια ομάδα που παρακολουθεί στενά την περίπτωση του για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο λόγος για την Αλ Νασρ του… κολλητού του, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μετακόμισε στη Σαουδική Αραβία πριν από μερικές εβδομάδες. Η διοίκηση της Αλ Νασρ φαίνεται πως δεν σταματάει στον Πορτογάλο σούπερ σταρ και θέλει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο και ένας από τους ποδοσφαιριστές που κοιτάζει και ασχολείται είναι και ο Μαρσέλο.



Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία, αλλά και στη Σαουδική Αραβία, η Αλ Νασρ θέλει μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φέρει και τον Μαρσέλο, κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος ο Πορτογάλος. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μαρσέλο το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Ιβηρική τονίζουν ότι ο Μαρσέλο ταλαιπωρείται από ένα μικροτραυματισμό και αυτές τις ημέρες απέχει από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να έχει ταξιδέψει στην Ισπανία για να βρεθεί στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε το δημοσίευμα για Μαρσέλο και Αλ Νασρ:



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.