Ads Top

«Κλείδωσε» η απόφαση: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια του Γιώργου Λιανού στο «The Voice!»


Ποιος περίμενε αυτή την απόφαση από τον ΣΚΑΪ; Δείτε ποια γυναίκα αναλαμβάνει την παρουσίαση του «The Voice»..

Ποιος θα πάρει την θέση του Γιώργου Λιανού στο The Voice τώρα που εκείνος θα ταξιδέψει πάλι για Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor All Star;





Ο Γιώργος, το The Voice και οι υπογραφές που έπεσαν στον ΣΚΑΙ



Αρχικά να ξεκινήσουμε από τα δεδομένα: Το Survivor All Star κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου, έτσι με το νέο έτος να έρχονται οι χαρές. 

Κάτι που σημαίνει πως ο Γιώργος Λιανός θα είναι στον νησί τουλάχιστον 15 μέρες πριν. Άρα τα Χριστούγεννα θα τα περάσει εκεί, με την οικογένειά του λογικά! Κρίμα γιατί το δέντρο που στόλισαν στο σπίτι του μαζί με την μικρή και την Κωνσταντίνα Καραλέξη ήταν συγκλονιστικό. 

Τέλος πάντων, για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας.



Πολλά ήταν τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για την συγκεκριμένη θέση και μέχρι πρότινος ούτε ο ίδιος ο Γιώργος γνώριζε το πρόσωπο που θα τον διαδεχθεί (ή έτσι έλεγε τουλάχιστον). Το Youweekly.gr, όμως, έχει αυτό το πολυπόθητο όνομα και δεν είναι άλλο από εκείνο που σας έρχεται πρώτο στο μυαλό: Αυτό της Φαίης Σκορδά.

Η ξανθιά παρουσιάστρια που έχει δώσει άλλον αέρα στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ και που ήθελε χρόνια τώρα να αναλάβει κάτι βραδινό, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, έκλεισε για το show και μάλιστα ενδέχεται να παρουσιάσει και την Χριστουγεννιάτικη αλλά και την Πρωτοχρονιάτικη εκπομπή του σταθμού.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.