Ads Top

Σασμός Trailer 6/12: Ο Στέλιος Μάινας καθηλώνει τους τηλεθεατές με την ερμηνεία του (vid)


Δείτε πρώτοι την σκηνή που θα μας αφήσει όλους άφωνους στο σημερινό επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση.. 

Μετά τις συγκλονιστικές χθεσινές (5/12) εξελίξεις στον Σασμό που έκαναν τους χρήστες του twitter να πάθουν παράκρουση και να στέλνουν εκκλήσεις στον ALPHA στο αποψινό (6/12) επεισόδιο η Βασιλική ανησυχεί πολύ για την τύχη του Νικηφόρου και λέει στον Μαθιό να μην τον αφήσει από την προσοχή του. 




Στο μεταξύ ο Παύλος, οργισμένος και διψασμένος για εκδίκηση, πάει και παραμονεύει έξω από το αρχοντικό των Σταματάκηδων.

Εκεί, όμως, γίνεται μάρτυρας μιας μεγάλης απειλής. Μιας μεγάλης πυρκαγιά που απειλεί την περιουσία των Σταματάκηδων.



Όταν λοιπόν λίγο αργότερα θα σπεύσουν στο σημείο οχήματα της πυροσβεστικής και αστυνομικές δυνάμεις για να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο, θα βρουν τον Παύλο και θα απορήσουν. Αρχικά τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο για να σιγουρευτούν πως η κατάσταση της υγείας του είναι υπό έλεγχο και έπειτα θα ξεκινήσουν τις ανακρίσεις. Εν τω μεταξύ, η φωτιά και ο τρόπος με τον οποίο ξεκίνησε, έχει αρχίσει να προβληματίζει όλο το χωριό.



Τα σενάρια για το πώς ξεκίνησε και ακόμα περισσότερο ποιος την έβαλε, έχουν αρχίζει να αυξάνονται. Ο Νικηφόρος τα βάζει με όλους καθώς είναι σίγουρος ότι πίσω από αυτή την πράξη κρύβεται ο Παύλος. «Τι άλλο θέλουν από εμάς, θεία; Αυτό που έχουν βάλει στο μυαλό τους πρέπει να τους το βγάλουμε! Είναι καιρός τώρα που δεν έχουμε απαντήσει.

Μάλλον τους αξίζει να τους βάλουμε λίγο στη θέση τους», της λέει και μοιραία τον θαυμάζει για τη λεβεντιά του. Την ίδια ώρα η Βασιλική τρέμει γιατί νιώθει πως όλο αυτό δεν θα έχει ευνοϊκή κατάληξη. Και ενώ ο Νικηφόρος συμμαχεί με την Καλλιόπη, ο Αστέρης κάνει ό,τι μπορεί για να κατευνάσει τα πνεύματα, χωρίς όμως να ξέρει πως η Αργυρώ, με μια κίνηση που τους αφήνει όλους εμβρόντητους, τινάζει στον αέρα όσα θεωρούσε μέχρι τώρα δεδομένα.

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.