Ads Top

Survivor - Μαρία Αντωνά: Η δημόσια «συγγνώμη» Μαρίας Αντωνά στη Σταυρούλα Χρυσαειδή - «Οφείλω να απολογηθώ...»


Δείτε τι είπε στην...απολογία της η Μαρία Αντωνά - Ο λόγος για τον οποίο ζητά δημόσια «συγνώμη»
«Συγγνώμη» στη Σταυρούλα Χρυσαειδή ζήτησε η Μαρία Αντωνά μέσα από την εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, το πρωί της Πέμπτης (29-12).




Αφορμή για αυτή την τοποθέτησή της στάθηκαν τα σχόλια που είχε κάνει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια για το γάμο της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Παναγιώτη Τριβυζά και την ύπαρξη τρίτου προσώπου.

«Πριν πάμε στο επόμενο θέμα θα ήθελα λίγο να αναφερθώ σχετικά με κάποιες δηλώσεις που είχαν γίνει στην εκπομπή την προηγούμενη εβδομάδα. Μιλώ για την είδηση του χωρισμού της Σταυρούλας Χρυσαειδή και του Παναγιώτη Τριβυζά. Εγώ αναφέρθηκα σε κάποιες φημολογίες οι οποίες ήθελαν να υπάρχει κάποιο τρίτο πρόσωπο.



Από τη στιγμή που και η ίδια διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, οφείλουμε ένα συγγνώμη. Και να απολογηθώ κα εγώ προσωπικά, διότι μετέφερα κάποιες φημολογίες που δε βασίζονται στην πραγματικότητα. Οπότε ούτε τις υιοθετούμε ως εκπομπή, ούτε και εγώ μεμονωμένα. Καλή συνέχεια, συγγνώμη αν την έφερα σε δύσκολη θέση και τη στενοχώρησα», είπε η Μαρία Αντωνά.



Θυμίζουμε πως σε αυτές τις δηλώσεις, είχε δώσει την απάντησή της και η Σταυρούλα

«Παιδιά σοβαρευτείτε. Αυτό κάπου είδα να το γράφουν και σκέφτηκα γιατί να το σκεφτεί αυτό κάποιος αλήθεια. Δεν έχει καμία σχέση. Δεν καθορίζει το Survivor τη ζωή μου αλλά εγώ» ενώ για τα όλα όσα είπε η Μαρία Αντωνά, είπε: «Την απάντησή μου την έδωσε η δικηγόρος μου. Ευχαριστώ»

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.