Ads Top

Survivor - Κωνσταντίνος Βασάλος: «Καρφιά» Βασάλου για Σοϊλέδη - Σχίζα (vid)


Ο Βασάλος επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο Survivor All Star - Δείτε τι είπε για Σοϊλέδη και Σχίζα..

To Survivor All Stars θα επιστρέψει στις αρχές του Ιανουαρίου στον ΣΚΑΪ και τα ρεπορτάζ σχετικά με τους παίκτες που θα συμμετέχουν είναι πολλά.




Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας», οι πρώτοι πέντε παίκτες οι οποίοι έχουν υπογράψει για να πάρουν μέρος στο ριάλιτι είναι: o Στάθης Σχίζας, o Τάκης Καραγκούνιας, ο Τριαντάφυλλος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Περικλής Κονδυλατος.

Ωστόσο, ανάμεσα στα ονόματα που γράφτηκαν και ακούστηκαν ότι θα ετοιμάσουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο ήταν και αυτό του Κωνσταντίνου Βασάλου. Ο ίδιος, όμως δεν περίμενε και πολύ και μέσα από ένα βίντεο του Fipster έκανε την αποκάλυψη.

«Παιδιά, εσείς που βλέπετε τον Φίλιππο, ρίξτε μια ψήφο και για μένα για το Survivor. Αφού το ξέρει όλος κόσμος ψέματα θα πούμε; Αν κερδίσω θα έχει ένα Q&A να σου πω όλα τα κουτσομπολιά που δεν είδαμε στην κάμερα. Δεν υπάρχει συμβόλαιο που λέει ότι δεν μπορείς να πεις αυτά που έζησες, δεν μπορείς να πεις διαδικαστικά πράγματα», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.



Και πρόσθεσε: «Υπήρχαν Survivor που ο κόσμος ψήφισε μόνο αγωνιστικά γιατί δεν υπήρχε ίντριγκα και ριάλιτι. Υπήρχαν Survivor όμως υπήρχαν και τα δύο».

Μάλιστα, στη συνέχεια ο ίδιος πέταξε και τα «καρφιά» του στον Άρη Σοϊλέδη και τον Στάθη Σχίζα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.