Ads Top

Survivor Spoiler 30/12: Παίκτης από trailer «κόπηκε» από την παραγωγή!


Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα - Ποιος παίκτης εμφανίστηκε στα trailer αλλά δεν θα είναι στο Survivor All Star..

Λίγες μέρες έμειναν για τη μεγάλη πρεμιέρα του Survivor All Star.




Αρχικά να τονίσουμε πως οι παίκτες που είναι να πάρουν μέρος στο ριάλιτι έχουν ήδη υπογράψει και επισκέπτονται καθημερινά τα γραφεία της Acun media για τις τελικές λεπτομέρειες. Εκεί που και οι ίδιοι δεν μαθαίνουν το παραμικρό για το τι τους... περιμένει. Χαρακτηριστικό είναι πως δεν γνωρίζουν ούτε ποιες είναι οι ομάδες, ούτε τι χρώματα θα έχουν αλλά ούτε καν το πότε θα αποχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο!


Survivor All Star - Αποκλειστικό: Ποιος παίκτης κόπηκε ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί





Και κάπου εδώ σας έχουμε την αποκλειστική είδηση! Ποια είναι αυτή; Σας την έχουμε αναφέρει ήδη από τον τίτλο του άρθρου! Παίκτης που έχει ανακοινωθεί από τρέιλερ του ΣΚΑΙ ότι θα πάρει μέρος τελικά δεν θα μπει ποτέ στο αεροπλάνο με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο!

Μάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο παίκτης τελικά έχει «κοπεί» από την παραγωγή και δεν αποτελούσε δική του απόφαση να μην πάρει τελικά μέρος. Ωστόσο το ποιος παίκτης είναι αυτός δεν είμαστε ακόμα σε θέση να σας το αναφέρουμε. Κρατήστε πάντως πως από τα άτομα που έχουν ανακοινωθεί ένας λιγότερος θα μπει στη πτήση για την χώρα της Καραϊβικής!



Να θυμίσουμε πως οι παίκτες που έχουν ήδη ανακοινωθεί είναι οι εξής: Κώστας Παπαδόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Ελένη Χαμπέρη, Τάκης Καραγκούνιας και Περικλής Κονδυλάτος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης, Στάθης Σχίζας, Στέλιος Χανταμπάκης, Σπύρος Μαρτίκας, Εύη Σαλταφερίδου, Κατερίνα Δαλάκα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Αφροδίτη Σκαφιδά, Κωνσταντίνος Βασάλος, Στέλλα Ανδρεάδου και Ασημίνα Χατζηανδρέου!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.