Ads Top

Σπύρος Μαρτίκας: Το πάρτι γενεθλίων, το φόρεμα Βρισηίδας και οι καλεσμένοι Survivor (pics)


Ο Σπύρος Μαρτίκας γιόρτασε τα γενέθλια του σε χλιδάτο εστιατόριο της Κηφισιάς - Δείτε τον λόγο που όλοι κοιτούσαν την Βρισηίδα Ανδριώτου, τι επέλεξε να φορέσει..

Ξεχωριστή ήταν η Τετάρτη 14/12 για τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου, καθώς το βράδυ της ίδιας ημέρας το ζευγάρι παρευρέθηκε μαζί με καλούς τους φίλους - μερικοί και από το Survivor - στο πάρτι για τα γενέθλιά του.




Η κάμερα του Youweekly.gr βρέθηκε στο πολύ καλό εστιατόριο, που διάλεξε ο Σπύρος να γιορτάσει τα γενέθλιά του και μέσα από το υλικό, που σας εξασφαλίσαμε βλέπουμε, πως τόσο ο ίδιος όσο και η αγαπημένη του ήταν σε πολύ καλή διάθεση.

Τα πράγματα ανάμεσα τους πάνε πολύ καλά και αυτό αποτυπώνεται τόσο στις κοινές τους εξόδους όσο και από τις κοινές δηλώσεις, που κάνουν πολύ συχνά μιλώντας και για τον ιδιαίτερο τρόπο, που ξεκίνησε το ειδύλλιό τους.



«Η σχέση μας ξεκίνησε στην ένωση του Survivor, έχουμε ημερομηνία επετείου στις 14 Απριλίου. Πέρα από τους τσακωμούς και το ότι έφυγα νωρίτερα δεν μας πτόησε. Εγώ ερωτεύομαι σε βάθος χρόνου. Ερωτεύομαι τον χαρακτήρα του, κάποια μικρά πράγματα που θα κάνει. Θέλω χρόνο… Ερωτεύομαι τον άνθρωπο που γνωρίζω σιγά σιγά, όχι κατευθείαν.», είχε αποκαλύψει η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Από την άλλη, ο Σπύρος Μαρτίκας είχε αναφέρει: «Ήταν μια εμπειρία που ήθελα να ζήσω και θυμάμαι χαρακτηριστικά που είπα στην αδερφή μου ότι θα πάω για έναν μήνα γιατί δεν θα αντέξω. Ήταν τρομερά δύσκολο, αδιανόητο να αντέξω και έμεινα έξι μήνες.».




Το πάρτι γενεθλίων του Σπύρου Μαρτίκα



Όσο για την εμφάνιση τους στο πάρτι ήταν εκπληκτική με την Βρισηίδα να επιλέγει ένα εντυπωσιακό μαύρο και κολλητό φόρεμα με διαφάνειες ενώ από την άλλη ο Μαρτίκας με το κοστούμι, που επέλεξε ήταν πολύ κλασάτος ταιριάζοντας άψογα με το γιορτινό backround του μαγαζιού.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.