Ads Top

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η πρώτη ανάρτηση Βαλαβάνη για το Survivor All Star (vid)


Ανακοινώθηκε και επίσημα - Δείτε τι έγραψε, δείτε τι ανέβασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την επιστροφή της στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star

Σχεδόν όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του Survivor All Star που θα περιέχει όλους τους παλιούς παίκτες οι οποίοι και είχαν τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω τους κυρίως για αγωνιστικούς λόγους, καθώς θα είναι οι πιο δυνατοί στους στίβους μάχης.




Την Κυριακή 18/12, ο ΣΚΑΪ δημοσίευσε δύο απανωτά τρέιλερ ανακοινώνοντας τους πρώτους παίκτες που θα είναι και επίσημα στο παιχνίδι. 

Πρόκειται για την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, τον Μάριο Πρίαμο, του Ηλία Γκότση, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Σάκη Κατσούλη. 

Οι ίδιοι μίλησαν στην κάμερα και εξήγησαν τον λόγο για τον οποίο επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο, προκαλώντας αναταραχή.


Η πρώτη ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το Survivor All Star





Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη (δείτε το νέο της σύντροφο μετά το χωρισμό της) λοιπόν, είναι μια από τις παίκτριες που θα μπουν ξανά στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου. Μπαίνει στο παιχνίδι για να αγωνιστεί ξανά με σκοπό την νίκη του επάθλου που δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη φορά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε ένα story γράφοντας «Είστε έτοιμοι;» αλλά και το απόσπασμα από το trailer του ΣΚΑΙ.






ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.