Ads Top

Κουρεύτηκε και έγινε φέτες: Δες πως είναι σήμερα ο Κρις Σταμούλης από το Survivor 4


Τεράστια η αλλαγή στην εμφάνιση του Κρις Σταμούλη λίγο πριν το Survivor All Star..

Δεν έχει κάνει καν πρεμιέρα και ήδη όλοι μιλούν γι' αυτό! Το Survivor All Star έρχεται στις οθόνες μας την Κυριακή 8/1 και το μόνο σίγουρο είναι πως θα απασχολήσει πολύ!




Σταυρούλα Χρυσαειδή, Αφροδίτη Σκαφιδά, Κωνσταντίνος Βασάλος, Στέλλα Ανδρεάδου και Ασημίνα Χατζηανδρέου, είναι τα πιο πρόσφατα ονόματα που ανακοινώθηκαν.

Κώστας Παπαδόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Ελένη Χαμπέρη, Τάκης Καραγκούνιας και Περικλής Κονδυλάτος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης, Στάθης Σχίζας, Στέλιος Χανταμπάκης, Σπύρος Μαρτίκας, Εύη Σαλταφερίδου, Κατερίνα Δαλάκα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος, έχουν επίσης «κλειδώσει» και θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. 

Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουμε, σίγουρα, τους 26 Survivors που θα βρεθούν στο ριάλιτι επιβίωσης. 



Πριν από λίγες ημέρες σας αποκαλύψαμε το όνομα μιας παίκτριας που ήδη έχει υπογράψει με τον Ατζούν και την έχουν stand by. Δηλαδή δεν θα μπει από τους πρώτους κι ανά πάσα ώρα και στιγμή που θα τον χρειαστούν θα φύγει για Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ σε ποιο πρόσωπο αναφερόμαστε). Πριν από λίγα λεπτά, όμως, μάθαμε πως ακόμη ένα πρόσωπο έχει κάνει την ίδια ακριβώς συμφωνία: Ο Κρις Σταμούλης.


Η ζωή του Κρις Σταμούλη σήμερα



Ο μεγαλοδικηγόρος απασχόλησε πολύ με την συμμετοχή του στο Survivor 4 κι από όταν αποχώρησε και μετά η εικόνα του άλλαξε ριζικά.







ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.