Ads Top

Σασμός Spoiler 2/12: Αυτό είναι το τέλος για Μαθιό και Καλλιόπη στη σειρά


Όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Σασμός», ποιο θα είναι το τέλος για Μαθιό και Καλλιόπη..

Όλα όσα θα γίνουν στη συνέχεια της σειράς «Σασμός» στην Καλλιόπη και στο Μαθιό.




Ο Σασμός συνεχίζει να καθηλώνει το κοινό με την πλοκή να ξετυλίγεται ακόμη περισσότερο στα επόμενα επεισόδια. Η σειρά του Alpha έχει πλέον το δικό της φανατικό κοινό και η τηλεθέαση συνεχίζει να παραμένει ψηλά ενδεικτικό του μεγάλου ενδιαφέροντος.

Οι εξελίξεις στη συνέχεια θα είναι πολλές με μία εντολή εκτέλεσης να ανατρέπει τα πάντα. Την ίδια ώρα η Νάντια, η οποία έχει μπει για τα καλά πλέον στην ιστορία, θα χρησιμοποιήσει τον Νικηφόρο ενώ η Αιμιλία θα απατήσει τον Δημήτρη.

Η Καλλιόπη με τον Μαθιό όμως αποτελούν δύο βασικούς χαρακτήρες της σειρές. Τα όσα αναμένονται να γίνουν στην ιστορία τους τραβάνε τα βλέμματα.



Όπως παραδέχτηκε ο «παπά Μιχάλης», μέσα στη μυθοπλασία πρέπει να δούμε τη σκοτεινιά και τις δύσκολες μέρες και έπειτα να είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε και τον σασμό.

Ωστόσο, δεν είπε για το αν θα πεθάνει η Καλλιόπη αν και βάσει νέμεσης, όπως ο ίδιος ανέφερε, ο καθένας θα εισπράξει ό,τι του αναλογεί. Επιπλέον για το ρόλο του Μαθιού τόνισε ότι δεν γίνεται να μην τιμωρηθεί. Δεν μπορεί να το παίζει «μάγκας» και να τη γλιτώσεις. Κάποια στιγμή έρχεται η κάθαρση, η τιμωρία. Και η τιμωρία περιμένει όλους αυτούς τους αρνητικούς ήρωες που θα κληθούν να πληρώσουν το αντίτιμο. Η ένωση ωστόσο των δύο οικογενειών θα γίνει γιατί υπάρχει αγάπη αν και κανείς δεν ξέρει την κατάληξη που θα έχουν ο Αστέρης και η Αργυρώ.

Αυτό πάντως που… εξομολογήθηκε στη συνέντευξή του ο Μιχάλης Αεράκης, είναι ότι η Καλλιόπη δεν πρόκειται να σφάξει την Βασιλική!


 
Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA






ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.