Ads Top

«Είμαι χάλια με πυρετό...» - Η ανάρτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη (pic)


Η ανάρτηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη που ανησύχησε τους followers της.. Tι συνέβη, γιατί ανέβασε πυρετό..

H Mαριαλένα Ρουμελιώτη, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες, θα είναι μια από τους παίκτες, που θα συμμετέχουν στο φετινό Survivor All Star και θα ταξιδέψουν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο. 




Η ίδια ανυπομονεί για το ταξίδι αυτό, μιας και θέλει πολύ να ξαναζήσει αυτήν την εμπειρία που της άλλαξε τη ζωή ήδη μια φορά, μιας και μέσα από το συγκεκριμένο ριάλιτι, δέθηκε ξανά με τον Σάκη Κατσούλη, με τον οποίο και είναι ακόμα ζευγάρι και μάλιστα πολύ ευτυχισμένο.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όπως και όλοι οι παίκτες, τις τελευταίες ημέρες, κάνουν κάποια συγκεκριμένα εμβόλια, για να είναι απόλυτα ασφαλείς για την διαμονή τους για τόσο καιρό στον Άγιο Δομίνικο και η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει τις παρενέργειες που είχε. Μάλιστα, όπως έχουμε δει, είναι αρκετά ενεργή στα social media της και διαρκώς δημοσίευει περιεχόμενο από την καθημερινότητά της.



Με ένα story που δημοσίευσε, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκάλυψε πώς μετά τον εμβολιασμό της δεν ένιωθε καθόλου καλά, μιας και ζαλιζόταν και είχε και πυρετό: «Εχθές κάναμε κάτι εμβόλια και είμαι χάλια με πυρετό» έγραψε πάνω στην φωτογραφία της.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.