Ads Top

MadWalk 2022 | Σεκιούριτι «μπλόκαραν» την Έλλη Κοκκίνου για Αργυρό-Ρουβά (vid)


Απίθανη γκάφα από τους σεκιούριτι στα MadWalk 2022 - Δείτε πως αντέδρασε η Έλλη Κοκκίνου όταν δεν την άφησαν να περάσει..

Madwalk 2022 (σόου μόδας και μουσικής), χωρίς ευτράπελα δεν γίνεται. 




Έτσι και στην εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Τρίτης  (13/12) στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), είχαμε ένα περιστατικό με πρωταγωνιστές την Έλλη Κοκκίνου και τους Σάκη Ρουβά και Κωνσταντίνο Αργυρό.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, στα παρασκήνια της εκδήλωσης, Ρουβάς και Αργυρός μπαίνουν στο κτίριο προκειμένου να ετοιμαστούν για την εμφάνιση που θα πραγματοποιούσαν επί σκηνής.

Τότε από τη γωνία εμφανίζεται η Έλλη Κοκκίνου η οποία πάει να περάσει από μπροστά, χωρίς να βλέπει ότι οι δύο συνάδελφοί της τραγουδιστές καταφτάνουν.



Ξαφνικά εμφανίζονται δύο σεκιούριτι που σπεύδουν να τη σταματήσουν, καθώς επίσης και όποιον άλλον ερχόταν από εκείνη την κατεύθυνση!

Η Κοκκίνου φαίνεται να απορεί και λίγα δευτερόλεπτα μετά (αφού οι σεκιούριτι κοιτούν αλλού πλέον) συνεχίζει την πορεία της προς τα εκεί που ήθελε να πάει.

Για την ιστορία τα «Madwalk 2022» παρουσίασε η Μαριέττα Χρουσαλά, ενώ τη βραδιά άνοιξε ο DJ Αντώνης Δημητριάδης.



Οι σχεδιαστές που μετείχαν στο σόου ήταν οι: Atelier Loukia, Celia Kritharioti, Dante, Lena Katsanidou, Maison Faliakos, Nadia Rapti, Parthenis, Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos και τα fashion brands: 5226 by Celia Kritharioti, adidas, answear.gr, Jack & Jones, MOUTAKI, Pandora, Pink Woman, Rich Girl Boudoir.

Στη σκηνή βρέθηκαν οι: Μαρία Μπεκατώρου, DJ Αντώνης Δημητριάδης, Alcatrash, Danae Livieratou, Daphne Lawrence, Dat Lilly, Demy, FY, good job nicky, Josephine, Kid Moxie, KINGS, Klavdia, Leon of Athens, Marseaux, Mc Daddy, Mente Fuerte, Stefania, Αναστασία, Δήμος Αναστασιάδης, Έλλη Κοκκίνου, Καλομοίρα και Τάνια Μπρεάζου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.