Ads Top

«Ντρόπη.. Με ποιο δικαίωμα;» - Ξέσπασμα Fipsterr για τα δημοσιεύματα χωρισμού Βαλαβάνη και Βασάλου


Δείτε πως αντέδρασε ο Fipsterr σε ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη..

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας του ΣΚΑΙ μίλησε το πρωί της Τρίτης 13/12 ο Fipsterr, με αφορμή την νίκη του ίδιου αλλά και του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Asia express που παρακολουθήσαμε την Κυριακή 11/12.

O Κωνσταντίνος Βασάλος στο μεταξύ είχε… κρυφτεί στο αμάξι του φίλου του και δεν παραχώρησε καμία δήλωση.




Ο Φίλιππος όμως είπε για το ριάλιτι περιπέτειας: «Το Asia Express ήταν φανταστική εμπειρία, πολύ πιο δύσκολο από ότι φάνηκε στις κάμερες», ενώ αναφορικά με τις τηλεοπτικές προτάσεις αποκάλυψε: «Δεν ισχύει ότι μας πρότειναν να κάνουμε πρωινή εκπομπή με τον Κωνσταντίνο! Είχαμε κάνει ένα δοκιμαστικό για το Breakfast at star, δεν προχώρησε και αυτό τίποτα άλλο. Θα ήταν ωραία να κάναμε ταξιδιωτική εκπομπή».



Αναφορικά με το ότι ακούγεται ότι θα κάνει εκπομπή με άλλους youtubers, αποκάλυψε ότι το άκουσε μέχρι και η μητέρα του, ωστόσο τίποτα από αυτά δεν ισχύει, τουλάχιστον ακόμα.

Αμέσως μετά, με αφορμή την δήλωσή του πριν μερικές μέρες ότι θα είναι αυτός που θα παντρέψει τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο Φίλιππος τόνισε: «Αν δεν τον παντρέψω εγώ που είμαι ο καλύτερός του φίλος, ποιος θα τον παντρέψει;», ενώ για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον τελικό, ξεκαθάρισε πως τα επεισόδια είχαν γυριστεί τον Ιούνιο.

Ενοχλημένος ο Fipsterr με τις ερωτήσεις για την σχέση Βασάλου - Βαλαβάνη


Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για τα δημοσιεύματα χωρισμού του Κωνσταντίνου και της Ευρυδίκης, με τον Φίλιππο να μην κρύβει την ενόχλησή του.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω και να απαντάω για άλλους και για τα προσωπικά τους! Πιστεύεις θα απαντήσω για τα προσωπικά κάποιου άλλου ανθρώπου; Με ποιο δικαίωμα να απαντήσω εγώ; Είναι ντροπή!», είπε οργισμένος στην εκπομπή.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.