Ads Top

«Οι αλλαγές που έρχονται στον Ολυμπιακό μετά τον Παναθηναϊκό!»


Τι αλλάζει στον μπασκετικό Ολυμπιακό μετά την ήττα από την Εφές, ποιοι παίκτες προβληματίζουν, ποιες είναι οι σκέψεις του Μπαρτζώκα..

Πόσο θα αντέξουν στο Λιμάνι να τον περιμένουν να αποδώσει; Οι Πειραιώτες έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι και οι παίκτες που απογοήτευσαν, είναι και πάλι οι ίδιοι. Το σενάριο για αλλαγές και γιατί το ντέρμπι της Δευτέρας θα κρίνει πολλά...




Ο Ολυμπιακός ήταν για πολύ μεγάλο διάστημα στην Πόλη κόντρα στην Εφές όχι απλά ανταγωνιστικός, αλλά και αφεντικό του παιχνιδιού. Στο τέλος, όμως, δεν άντεξε, χάνοντας πολύ πιο δύσκολα από ό, τι δείχνει το τελικό 82-71.

Πλήρωσε η ομάδα του Πειραιά κάποιες μικρές αδράνειές της, τις οποίες, όμως, αξιοποίησε στο έπακρο η δις πρωταθλήτρια Ευρώπης. Και κυρίως οι παικταράδες της, ο Μίσιτς με τον Κλάιμπερν, οι οποίοι και έκαναν την διαφορά. Πολύ κοντά τους ήταν και ο Ροντρίγκ Μπομπουά, ο οποίος για ένα ακόμη παιχνίδι εκτέλεσε τον Ολυμπιακό. Εχει χτίσει παράδοση κόντρα στην ελληνική ομάδα ο Γάλλος, πρώην άσος των Μάβερικς.



Οι Πειραιώτες πήραν πράγματα από πολλούς παίκτες τους, αλλά τους έλειπε το κάτι παραπάνω. Και αυτό το παραπάνω το περίμεναν από την περιφέρεια. Βασικά το περίμεναν από τον ΜακΚίσικ και τον Κάνααν, οι οποίοι, όμως, για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν μακριά από τα δεδομένα τους. Ο ΜακΚίσικ ήταν φιλότιμος, αλλά μέχρι εκεί. Ο Κάνααν από την άλλη στα 6 λεπτά, που έπαιξε, δεν έκανε τίποτα. ‘Η μάλλον για αυτό, που θα τον θυμούνται οι Ολυμπιακοί είναι ότι έχασε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου και η ομάδα του δέχτηκε καλάθι.

Αν δεν ανέβουν αυτοί οι δύο παίκτες, δύσκολα θα έχει τύχη ο Ολυμπιακός να κάνει αυτό το κάτι πολύ παραπάνω, που ονειρεύεται. Και ο ΜακΚίσικ και ο Κάνααν στην καριέρα τους έχουν δείξει ότι έχουν προσόντα και εκτός των άλλων αξιοσημείωτες επιθετικές ικανότητες.

Φέτος, όμως, αμφότεροι είναι μακριά από τα στάνταρντς τους. Και αυτό δεν ξέρει κανείς πόσο μπορεί να συνεχιστεί. Ειδικά στην περίπτωση του Κάνααν. Ηδη ο Ολυμπιακός είναι στο 7-4 και δεν θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος.



Το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν ξεχνιέται στον Πειραιά, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα. Γενικώς τώρα δεν υπάρχει θέμα μεταγραφής και αυτό, που προέχει είναι το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό.

Αν έρθει η νίκη, τα πράγματα θα συνεχίσουν να είναι γαλήνια. Αν έρθει η ήττα, δεν θα έρθει η καταστροφή, αλλά ενδεχομένως να αρχίσει να πέφτει στο τραπέζι το σενάριο αλλαγών στο ρόστερ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.